Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf
Skidresor

Premium Azorerna - Azorernas äventyr

4
Kommer snart

Följ med på Premium Azorerna- Azorernas äventyr och se fram emot en spännande, nervkittlande och annorlunda resa! 

Under sommaren är det dags att släppa lös din inre äventyrare på det portugisiska ölandet långt ute i Atlanten. Res till Azorerna och upplev mer än de vackra färggranna blommorna och de rofyllda omgivningarna. Ögruppen Azorerna bjuder på en mängd olika upplevelserika aktiviteter med garanti för gåshud och förhöjd puls. Följ med på våra tre fantastiska utflykter som vi har samlat i upplevelseresan Azorernas Äventyr.

Under hela vistelsen bor du på det omåttligt populära och omtyckta hotellet Azoris Royal Garden. Hotellet är i modern tappning och har en perfekt belägenhet nära Ponta Delgadas centurm och hamn. Här kan du njuta av avkopplande dagar mellan våra utflykter. Hotellets belägenhet gör att du även får ett ypperligt tillfälle att upptäcka staden och dess matkultur, nöjen, sevärdheter och mycket mer. 

Se fram emot en aktiv, spännande och upplevesefylld resa till Azorerna tillsammans med Solresor! 

Utflykterna genomförs med skandinavisktalande reseledare. Dagsprogrammet för premiumresans olika utflykter får du ta emot vid din ankomst till Azorerna. Simma med delfiner genomförs den dag då väderförhållandena är mest gynnsamma och därefter anpassas övriga utflykter som ingår i paket.

Resans höjdpunkter
 • Boende på Hotell Azoris Royal Garden
 • Frukost alla dagar
 • Äventyr till land och till havs
 • Flera spännande utflykter
 • Skandinavisktalande reseledaqre
Se hela listan här

Inkluderade utflykter

Dag 1
Utflykt: Simma med delfiner - halvdag
Utflykt: Simma med delfiner - halvdag

I vattnen utanför Azorernas huvudö São Miguel finns 24 val- och delfinarter. De påträffas ofta i stora grupper, ibland med över 100 djur, som formligen får havet att koka. Nu får du möjlighet att komma i närkontakt med havets mest intelligenta djur – delfinerna. Tillsammans ger vi oss ut på det oceanblå havet för att komma nära delfinstimmen. När vi hittar dem får vi först en kort introduktion, för att därefter få möjligheten att kliva ner i vattnet och simma tillsammans med delfinerna. Det är en upplevelse som du sent kommer att glömma. 

Viktigt att tänka på vid utflykten Simma med delfiner
Att färdas i båt på öppet hav kan vid hårt väder vara strapatsfyllt. Turen lämpar sig inte för dig som har rygg- och/eller nackbesvär, är gravid eller har hjärt- och/lungproblem. Självklart finns flytvästar till alla. Vi rekommenderar oöm, varm klädsel (regnjacka finns även att låna ombord), samt hög solskyddsfaktor. Ta dessutom med badkläder och egen snorkelutrustning om du inte vill låna. Turen rekommenderas ej för barn under 12 år och deltagare måste vara simkunniga.

Dag 2
Utflykt: Jeepsafari - halvdag
Utflykt: Jeepsafari - halvdag

Ön São Miguel består av mer än 280 inaktiva vulkaner. Några av dem har med tiden förvandlats till magiskt vackra kratersjöar. Dagens jeeptur går till öns västra sida och terrängen omkring vulkanen Sete Cidades – bättre känt som Tvillingsjöarna. Tillsammans upplever vi unik och färggrann flora och fauna. Vi får också möjlighet att besöka en av öns kända ananasplantaget. Den här dagen gå onekligen i naturens tecken och det utlovas enastående och oförglömliga vyer. 

Dag 3
Utflykt: Vandring tvärs över ön - Halvdag
Utflykt: Vandring tvärs över ön - Halvdag

På den här utflykten är det dags att korsa ön till fots och uppleva mer av São Miguels mellersta del. Tillsammans vandrar vi i det vackra naturreservatet Pinhal da Herinde där vi även får möjlighet att bestiga ett mindre berg för att få avnjuta en fascinerande utsikt över ön. Från Pinhal da Paz beger vi oss sedan vidare genom underbar natur och slingrande stigar fram tills det att vi ankommer till gården Pico da Cruz på öns norra sida. Här blir vi mottagna av familjen Soares som är ägare av gården och har tagit hand om den i flera generationer. Väl här får vi avsluta vår vandring med att prova vin och ost från några av Azorernas lokala producenter. 

Under dagen vandrar vi cirka 7 kilometer totalt. 

Priser och Avresor

Vi beklagar, vi kunde ej hitta några resor som matchar ert sök.

Allt detta ingår

 • Flygresa tur/retur till Azorerna
 • Boende på Hotell Azoris Royal Garden
 • Frukost alla dagar
 • Utflykt: Simma med delfiner
 • Utflykt: Jeepsafari vid Sete Cidades
 • Utflykt: Vandringstur – tvärs över ön
 • Skandinavisktalande reseledare

Hotellinformation

 • Barnpool
 • Gratis WiFi
 • Luftkond.
 • Pool
 • Restaurang

Högklassigt hotell i Ponta Delgada med pool i trädgården!

Hotel Azoris Royal Garden är ett modernt fyrstjärnigt fullservicehotell med fina semesterfaciliteter beläget på gångavstånd från centrum. Här erbjuds ett förstklassigt boende i mycket fräscha och luftkonditionerade dubbelrum med bl.a. badrum, satellit-TV, minibar och balkong/terrass.

På Hotel Azoris Royal Garden vetter huvuddelen av balkongerna in mot den stora japanska innergårdsträdgården. Med utsikt upp mot bergen ligger Hotel Azoris Royal Garden poolområde med stor bassäng, barnpool och pool-/snackbar. Förutsättningarna för bad och välbefinnande kompletteras med en vacker hälsoavdelning med uppvärmd inomhusbassäng, jacuzzi, gym, bastu, turkiskt bad samt möjligheter till massage (avgift). Det finns även två tennisbanor.

På Hotel Azoris Royal Garden finns såväl trevlig bar som fin restaurang och från hotellets rymliga receptionslobby är det endast några hundra meter in till Ponta Delgadas centrum med ett stort utbud av restauranger, affärer och sevärdheter.

Om hotellet
Antal rum 193
Avstånd till centrum 500 m Ponta Delgada
Avstånd till lokalt centrum 300 m
Avstånd till strand 5 km
Bar Ja
Barnpool Ja
Bastu Ja
Byggår 2004
Byte av handduk, per vecka 7
Byte av lakan, per vecka 3
Fitnesscenter / Gym Ja
Hiss Ja
Jacuzzi Ja
Kassafack Ja
Kylskåp Nej
Luftkonditionering Ja
Minibar Mot avgift
Pool Ja
Poolhanddukar Ja
Restaurang Ja
Städning, per vecka 7
Tennis Ja
Tv i rum / lägenhet Ja
WiFi Gratis
Våningar 4

Rumstyper:
Moderna dubbelrum med fräscht badrum, minibar, telefon, safetybox, satellit-TV och balkong/terrass. 2 ordinarie bäddar samt 1 extrabädd för barn.

Tillval:
Enkelrum, halvpension.

Övrigt:
*Poolhanddukar för användning vid hotellets pool erbjuds kostnadsfritt för hotellets gäster. Handdukar för användning utanför hotellområdet kan hyras mot avgift.

Hotellets parkeringsplats är mot avgift (cirka 6 €/dag).

Dela nuvarande URL via E-mail