Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf
Skidresor

Praktisk information

På vissa resmål kan du förboka dina utflykter innan avresan, på andra bokar du dem direkt på resmålet. Mer information om utflyktsprogrammen som t.ex. utflyktsdagar, upphämtningsplatser och tider för utflykterna, får du vid ankomst till resmålet.
Anmälan till utflykter är bindande. Vid avbokning har du möjlighet att få pengarna tillbaka vid uppvisande av läkarintyg, förutsatt att avbokningen anmäls senast en timme innan utflyktens start. På vissa utflykter kan det tillkomma en mindre avbeställningsavgift.

Vårt utflyktsprogram uppdateras från vecka till vecka, speciellt i början och slutet av vår säsong, utbudet kan också vara mindre än det som presenteras på vår hemsida. För att utflykterna ska genomföras krävs ett minimum antal deltagare. Vi förbehåller oss rätten att flytta eller ställa in utflykten om t.ex. väderförhållanden gör att den inte kan genomföras. Skulle en utflykt behöva ställas in av någon anledning, meddelar vi givetvis detta så snart som möjligt och pengarna återbetalas.   

Dela nuvarande URL via E-mail