• Vattenland

    Vattenlek för hela familjen

Förgyll semestern med vattenlek

Vill du ha ett hotell med aktiviteter för hela familjen i sommar? Oavsett om du önskar barnpooler för de minsta eller större attraktioner för de lite äldre har vårt hotellutbud något för alla. På flera av våra resmål finns hotell som erbjuder allt från stora vattenland till mindre vattenrutschbanor i någon av poolerna.
Perfekt för de mindre barnen är bland annat Sirios VillageKreta. För de äldre barnen eller de vuxna med barnasinnet i behåll hittar du ett av de största vattenlanden på Globales Playa Estepona i Costa del Sol. Letar du efter något som är lite mitt emellan för alla åldrar passar Caretta Beach lägenheterZakynthos, Hotel Mediterraneo Park i Costa de Almeria eller Hotel Hane Family Resort i Turkiet kanske dig bäst? 

Upplev adrenalinkicken i en fartfylld vattenrutschkana, utmana kompisen i vem som kommer först ner och låt barnen roa sig hela dagarna i skojiga vattenlekar  – här finns alla våra hotell med vattenland för dig som söker en lekfull semester!

Här nedan finner du vårt utbud uppdelat i hotell med vattenrutshkanor och hotell med vattenland. Storleken på vattenland kan variera från hotell till hotell.

Inträde till vattenlanden är inte alltid inkluderat. På en del hotell kostar det extra och på andra ingår det i priset om du har valt att boka med all inclusive. Läs på respektive hotell för att få korrekt information eller kontakta oss på 0775 – 51 00 00 vid eventuella frågor. 

Res tillsammansPlanerar du en resa för ett större sällskap? Det kanske är dags att fira farmors födelsedag, åka på en solsemester med dina barns bästa kompisar eller boka en sommarlovsresa tillsammans med släkt och vänner? Låt Solresor hjälpa dig med planeringen och ta del av skräddarsydda reseförslag, unika erbjudanden och fantastiska rabatter för var 10:e person i sällskapet.  
Klicka här för att få ett kostnadsfritt förslag!


FILTERERA RESULTAT

Resenärer

Hitta din resa

Reslängd

  • 7
Datum
Flygplats
Destination
Pris fr.

Dela nuvarande URL via E-mail