• Teneriffa

Våra Golfalternativ

Fler hotell

Kanske vill du och ditt resesällskap bo på ett helt annat hotell än de vi har rekommenderat till vänster. Då kan du välja att boka valfritt hotell i vårt ordinarie utbud på Fuerteventura. Därefter bokar du till golfpaketet som ett tillägg i slutet av bokningsprocessen. Hitta ditt hotell här!

Teneriffa

Golfbanorna har en härlig grön lyster på Teneriffa, som kontrast mot detta skymtar ibland svart lavasten fram. Teneriffa bjuder på en perfekt kombination av sol, bad, avkoppling och golf. Här bjuds det på sommarvärme mitt i vintern. Bland Teneriffas flera fina golfbanor har vi valt ut tre av de bästa; Golf Costa Adeje, Golf las Americas och Amarilla Golf. Alla tre banorna ligger på Teneriffas sydsida. Med boende i Playa de las Américas eller Los Cristianos innebär det korta och bekväma restider till och från banorna med antingen taxi eller hyrbil. Golfanläggningarna är relativt moderna och har alla faciliteter du kan önska dig på din golfresa. 

På Teneriffa kan du kombinera golfen med ett strandliv under en frikostigt slösande sol och sevärdheter och naturupplevelser. Här förenas ett bekvämt semesterboende vid kusten med fantastiska naturscenerier i inlandet. Här bjuds bland annat på grönskande bananplantage, väldoftande pinjeskogar, världens största vulkankrater och Spaniens högsta berg Teide, som når 3 718 meter över havet. Solresor har charterresor till flera olika semesterorter på Teneriffa. Precis som charterbesökarna hittar sina favoritorter kommer du hitta dina favoritbanor på golfresan. Här finns ett stort restaurang- och nöjesutbud som drar till sig en internationell semesterpublik.

Golfbanor

Golf del Sur

Teneriffas enda 27-hålsanläggning bjuder på en härlig golfupplevelse med böljande fairways och spännande greenområden. Vid flera tillfällen har Golf del Sur stått värd för Europatourtävlingar. Det finns gott om spännande hål som ibland gränsar till mindre raviner. Den svarta lavasanden kontrasterar vackert mot gröna fairways. Här erbjuds fina träningsområden för golfgrupper.

Läs mer på Golf del Sur.

Golf Costa Adeje

En mycket populär golfbana som har arrangerat flera tävlingar på Europatouren för damer. Banan slingrar sig vackert ned mot Atlanten och bjuder på en verkligt varierande layout. Spektakulära korthål blandas med tuffa par-4 hål. De flesta väljer att gå banan som på sina håll är kuperad. Väl inne i klubbhuset väntar en trevlig restaurang med en härlig uteservering.

Läs mer på Golf Costa Adeje.

Golf las Américas

Vacker golfanläggning med en rolig bansträckning. Hålen är strategiskt utlagda och kräver en del eftertanke. Vattenhinder förhöjer intrycket och bjuder på vissa utmaningar. Banan slingrar sig upp mot fina utsiktspunkter med vacker vy över området och havet i bakgrunden. Klubben har en hel del medlemmar och känns aktiv. Högt i tak i restaurangen och på uteverandan.

Läs mer på Golf las Américas.

Amarilla Golf

Inte långt från Golf del Sur ligger Amarilla Golf som befinner i en svagt kuperad terräng. Banan söker sig ned mot havet och erbjuder några riktigt fina hål som i sina bästa stunder ger känslan av en högklassig seasidebana. Närheten till flera av våra hotell gör att många gäster väljer att lägga en av sina golfdagar här. Ett enkelt men trivsamt klubbhus rundar av dagen.

Läs mer på Amarilla Golf.

Avstånd till banor

Gruppresor över 10 personer

Vill du boka din nästa klubb- eller gruppresa med Solresor Golf?
Vi arrangerar resor för olika typer av grupper. Det kan vara golfklubbens årliga resa, seniorgänget, kompisgänget eller golfresor med släkten. Du får hjälp med hela researrangemanget; flyg, hotell, golfspel och andra aktiviteter.

För prisförslag, fyll i formuläret nedan.

Dela nuvarande URL via E-mail