Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf
Skidresor
  • Teneriffa

Golfbanor

Golf del Sur

Teneriffas enda 27-hålsanläggning bjuder på en härlig golfupplevelse med böljande fairways och spännande greenområden. Vid flera tillfällen har Golf del Sur stått värd för Europatourtävlingar. Det finns gott om spännande hål som ibland gränsar till mindre raviner. Den svarta lavasanden kontrasterar vackert mot gröna fairways. Här erbjuds fina träningsområden för golfgrupper.

Läs mer på Golf del Sur.

Golf Costa Adeje

En mycket populär golfbana som har arrangerat flera tävlingar på Europatouren för damer. Banan slingrar sig vackert ned mot Atlanten och bjuder på en verkligt varierande layout. Spektakulära korthål blandas med tuffa par-4 hål. De flesta väljer att gå banan som på sina håll är kuperad. Väl inne i klubbhuset väntar en trevlig restaurang med en härlig uteservering.

Läs mer på Golf Costa Adeje.

Golf las Américas

Vacker golfanläggning med en rolig bansträckning. Hålen är strategiskt utlagda och kräver en del eftertanke. Vattenhinder förhöjer intrycket och bjuder på vissa utmaningar. Banan slingrar sig upp mot fina utsiktspunkter med vacker vy över området och havet i bakgrunden. Klubben har en hel del medlemmar och känns aktiv. Högt i tak i restaurangen och på uteverandan.

Läs mer på Golf las Américas.

Amarilla Golf

Inte långt från Golf del Sur ligger Amarilla Golf som befinner i en svagt kuperad terräng. Banan söker sig ned mot havet och erbjuder några riktigt fina hål som i sina bästa stunder ger känslan av en högklassig seasidebana. Närheten till flera av våra hotell gör att många gäster väljer att lägga en av sina golfdagar här. Ett enkelt men trivsamt klubbhus rundar av dagen.

Läs mer på Amarilla Golf.

La Tecina Golf

Res till La Gomera för en annorlunda golfupplevelse! Tecina Golf designades av Donald Steel och byggdes 2003. Golfbanan bjuder på trevliga utmaningar i ett fantastiskt landskap. För att komma till första tee transporteras du uppför berget och får en oslagbar utsikt. Här finner du frodiga fairways och spektakulära vyer med havsutsikt på varje hål. Bland annat slår du över en ravin på ett hål och när du kommer till sista hålet har du nått en höjdskillnad på 200 meter. La Tecina Golf är en unik upplevelse med en underbar naturrikedom – banan kantas av hibiskus, bougainvilleas och den majestätiska Atlanten.
I green feen ingår färjan till och från La Gomera samt transport tur och retur till banan från färjeläget

Teneriffa

Teneriffa bjuder på en perfekt kombination av sol, bad, avkoppling och golf. Bland Teneriffas flera fina golfbanor har vi valt ut tre av de bästa; Golf Costa Adeje, Golf las Americas och Amarilla Golf. Alla tre banorna ligger på Teneriffas sydsida. Med boende i Playa de las Américas eller Los Cristianos innebär det korta och bekväma restider till och från banorna med antingen taxi eller hyrbil. Golfanläggningarna är relativt moderna och har alla faciliteter du kan önska dig på din golfresa. Vill du krydda till din golfupplevelse med något utöver det vanliga kan vi rekommendera en runda på ön La Gomera.

På Teneriffa kan du kombinera golfen med ett strandliv och naturupplevelser. Här förenas ett bekvämt semesterboende vid kusten med fantastiska naturscenerier i inlandet. I Solresors utflyktsprogram hittar du exempelvis utflykter till världens största vulkankrater och Spaniens högsta berg Teide, som når 3 718 meter över havet. Solresor har charterresor till flera olika semesterorter på Teneriffa. Precis som charterbesökarna hittar sina favoritorter kommer du hitta dina favoritbanor på golfresan. Här finns ett stort restaurang- och nöjesutbud som drar till sig en internationell semesterpublik.

• Förbokade starttider.
• Golfpaketen kan bokas fram till 10 dagar före avresa. Med reservation för slutförsäljning.

 

Fler hotell

Kanske vill du och ditt resesällskap bo på ett helt annat hotell än de vi har rekommenderat ovan. Då kan du välja att boka valfritt hotell i vårt ordinarie utbud på Teneriffa. Därefter bokar du till golfpaketet som ett tillägg i slutet av bokningsprocessen. Hitta ditt hotell här!

Avstånd till banor

Klicka här för att se var hotellet ligger

Dela nuvarande URL via E-mail