• Madeira

Golfbanor

Santo da Serra GC

Att spela golf på Santo da Serra GC är en lugn och avkopplande semester där du kan ta dig tid att lukta på blommorna utmed gröna fairways. Santo da Serra är ritad av Robert Trent Jones och har arrangerat åtskilliga Europatourtävlingar. Det finns tre olika slingor varav den som ligger vid klubbhuset är en av Portugals allra äldsta golfbanor (1926). Eventuellt den äldsta.

Palheiro GC

Palheiro ligger nära Funchal och bjuder på en omväxlande terräng. Banan är i god kondition och har flera utmanande hål. Några av korthålen är minnesvärda och framförallt oerhört vackra. Efter rundan får du inte missa att ta något att dricka på klubbhusverandan med Europas kanske vackraste utsikt. En klubb med en trivsam och välkomnande atmosfär.

Madeira Porto Santo

Ett golfäventyr utöver det vanliga är att bege sig ut till den spännande golfbanan Porto Santo GC. På ön Porto Santo ligger golfbanan ca 15 minuters bilfärd från hamnen och färjan över tar ca 2h 15min enkel väg. Förbokar ni golf på Porto Santo ingår transport från hotellet till och från färjan, biljett för färjan samt transport till och från golfbanan på Porto Santo.

Hotell på Madeira

På Madeira har du möjlighet att boka till golfpaket på alla våra hotell. Välj först hotell och därefter bokar du till golfpaketet som ett tillägg i slutet av bokningsprocessen. Hitta ditt hotell här!

Madeira

Madeira är ett av de vackraste golfresmålen vi kan presentera i vårt program. Om du letar efter milt klimat och storslagen natur är Madeira det perfekta valet för en lyckad golfsemester. Den portugisiska ön, som kallas ”Atlantens pärla”, kan stoltsera med en europatourbana och flera andra banor i toppklass. Vi bjuder dessutom på greenfee på Santo da Serra GC för alla juniorer upp till 16 år vid spel med en betalande vuxen.

När du förbokar golfpaket i samband med golfresan är transporten i de flesta fall (se specifikation nedan) inkluderad och vid ankomst till Madeira tillhandahålls golfvouchers med tee-time och upphämtningstider från valt hotell. På Madeira har vi cirka 20 olika hotell och de flesta ligger i Funchalområdet. Hur lång tid det till banorna kan därför skilja sig åt beroende på var på ön du befinner dig.

Vill du vara med om en annorlunda golfupplevelse kan du spela på ön Porto Santo. Du tar båten på morgonen från Funchal till Porto Santo och spelar din golfrunda för att sedan återvända till Funchal mot kvällen. Ett spännande golfäventyr!

Madeira har mycket att erbjuda förutom golf. Gör en levadavandring, bada på Lidobadet, njut av maten i Funchal och fascineras av blomsterprakten. Solresor har ett brett utbud av utflykter som kan bokas både hemifrån och på plats.

• Förbokade starttider.
• Golfpaketen kan bokas fram till 10 dagar före avresa. Med reservation för slutförsäljning.

Avstånd till banor

Golfbanor:

1. Santo de Serra GC

2. Palheiro GC


Våra hotell:

 
Golfbanor:

Hotell

Ort

1.

2.

Lägenheter Cais da Oliveira Caniço do Baixo 16 km 10 km
Hotel Four Views Oasis Caniço do Baixo 16 km 10 km
Hotel Quinta do Estreito Estreito de Câmara de Lobos 32 km 15 km
Hotel Quinta do Monte Monte 24 km 7 km
Hotel Enotel Golf Santo da Serra 1,5 km 23 km
Hotel Porto Bay Serra Golf Santo da Serra 1 km 23 km
Hotel Jardins d'Ajuda Funchal 31 km 14 km
Lägenheter Atlântida Funchal 30 km 12 km
Lägenheter Eden Mar Funchal 29 km 12 km
Lägenheter Florasol Funchal 29 km 13 km
Hotell/lägenheter Funchal Design Funchal 30 km 13 km
Hotel Madeira Funchal 29 km 12 km
Hotel Meliã Madeira Mare Funchal 30 km 13 km
Lägenheter Musa d'Ajuda Funchal 31 km 14 km
Hotel Enotel Lido Resort & Spa Funchal 30 km 13 km
Hotel Quinta Perestrello Funchal 29 km 12 km
Hotel Pestana Casino Park Funchal 29 km 12 km
Hotel Pestana Grand Ocean Resort Funchal 31 km 13 km
Hotel Porto Mare Funchal 29 km 12 km
Hotel Quinta das Vistas Funchal 27 km 10 km
Hotel The Vine Funchal 13 km 30 km

Observera att det är gratis transport till och från hotellen för
Santo da Serra GC
Hotell i Funchal, Caniço de Baixo, Santa Cruz och Santo da Serra.

Palheiro GC
Hotell i Funchal.

  

Dela nuvarande URL via E-mail