Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf
Skidresor

Golfresa – Globales Gardenia Park

3
Tillbaka

RUM & PRISER

  • Antal resenärer
Avbryt Reser från
Från
 
Avbryt Avresedatum
Välj avresedatum
Genomsnittligt pris per månad
Avbryt Reslängd
Reslängd
Avbryt Resenärer

Om resan

Kombinera fyra dagars golfspel med boende på klassiska Globales Gardenia Park!
Costa del Sol är ett klassiskt golfresmål och kusten brukar även kallas för Costa del Golf. På vår skräddarsydda golfresa bor du på populära Globales Gardenia Park i klassiska semesterorten Fuengirola. Hotellet ligger i den norra delen av Fuengirola och du bor i trevliga rum med balkong mot havet. Stranden har sin början strax utanför den grönskande hotellträdgården, strandpromenaden leder till de centrala delarna av orten och där hittar du trevlig shopping, barer och restauranger.

När du bokar golfresan med boende på Globales Gardenia Park ingår fyra rundor golf* på två av Costa del Sols klassiska banor. Golfbanorna Mijas och El Chaparral kompletterar varandra i golfupplevelse. Mijas GC består av två banor, Los Lagos och Los Olivos. Los Lagos är perfekt för den med högre handicap medan Los Olivos bjuder på mer utmaning eftersom det är många träd i spelet. El Chaparral är även den utmanande och testar din skicklighet i den kuperande terrängen. Tre av dagarna spelar du Mijas GC som ligger 15 minuters bilfärd från hotellet och en dag spelar du på El Chaparral som ligger 20 minuters bilfärd från hotellet.

*transfer till och från banorna ingår inte.

Boka
Du bokar din resa steg för steg. När du kommer till golfdelen fyller du i vilka datum och tider du önskar. Vi gör vårt bästa för att möta dina önskemål, men kan inte garantera att det blir dessa starttider. Här fyller du även i ditt aktuella handicap. Vid bokning av Mijas GC går det inte att i förväg önska vilken av banorna du vill spela på utan du får reda på vilken bana du blivit tilldelad när du mottagit dina starttider. I normala fall får du dina starttider två veckor innan avresa. På ditt resebevis finns starttiderna angivna.

Golfbanor

El Chaparral GC

El Chaparral GC designades av Pepe Gancedo och här får du en fantastisk havsutsikt på nästan alla hål. Delar av banan är helt omgiven av tallskog vilket är ovanligt på Costa del Sol - detta ger banan en alldeles egen charm. Utmaningen ligger i den kuperade terrängen som kan bli riktigt snäv på sina ställen och banan är välkänd för variationerna på hålen. Greenerna är stora och oftast mycket snabba, vilket gör inspelen runt green till en trevlig utmaning.  

Läs mer om El Chaparral GC här »

Mijas GC (Los Lagos)

Mijas Los Lagos har nyligen byggts om med många nya inslag som förhöjer din golfupplevelse. Banan har flera vattenhål, breda fairways och stora greener. Namnet Los Lagos antyder just en del vatten i spel och här finns sju vattenhinder. Mijas GC passar utmärkt för spelare med högre handicap och de strategiskt placerade bunkarna och nio sjöarna kräver en stor koncentration från en spelare med lågt handicap, om du vill komma in med en bra score. 

Läs mer om Mijas GC här »

Mijas GC (Los Olivos)

Här är det färre vattenhinder än på systerbanan Los Lagos men du hittar betydligt fler träd som är strategiskt utplacerade. Hålen är relativt rimliga i längd och erbjuder istället tuffa och relativt små greener. Banskötseln ligger normalt på en hög nivå och ger dig en härlig golfupplevelse. Flera tees är upphöjda och ger dig en fin överblick. Los Olivos kompletterar Los Lagos på ett utmärkt sätt – något kortare bana men med mer träd och mindre vatten i spel. 

Läs mer om Mijas GC här »

Hotel Globales Gardenia Park

  • All Inclusive
  • Barnpool
  • Luftkond.
  • Pool
  • Restaurang

På detta klassiska Fuengirolahotell bor du i trevliga rum där de flesta har balkong mot havet. Stranden har sin början strax utanför den grönskande hotellträdgården. Hotel Globales Gardenia Park ligger i norra delen av Fuengirola, vid strandavsnittet Caravajal. In till Fuengirolas mer centrala delar kan du promenera längs havet.

Restaurang
I restaurangen serveras de frukost-, lunch-, och middagsbufféer som ingår i hotellets prisvärda all inclusive. I poolbaren erbjuds kylda drycker och snacks.

Aktiviteter
I hotellträdgården finns en sexkantig vuxenpool, separat barnpool och flera fina solterrasser med solsängar och parasoller. Poolhanduk kan fås mot en avgift på 10€ per handduk. Här finner du även gräsmattor och en lekplats. Inomhus finns en uppvärmd pool. På kvällarna ordnas underhållning i form av minidisco, kabaré, tävlingar eller karaoke.

Rummen
Luftkonditionerade dubbelrum med satellit-tv, telefon, kassafack (avgift), vattenkokare (avgift), badrum samt balkong med delvis havsutsikt. För familjen finns familjerum med havsutsikt eller delvishavsutsikt och rummen är utrustade på samma vis som dubbelrummen. Enkelrummen har balkong men utan havsutsikt. Hårtork finns att låna i receptionen (deposition på 20 €).

Om hotellet
Antal rum 230
Avstånd til restaurang 300 m
Avstånd till busshållplats 20 m
Avstånd till centrum 3,5 km Fuengirola; 8 km Benalmadena
Avstånd till lokalt centrum 1 km
Avstånd till minimarket 200 m
Avstånd till strand 50 m
Avstånd till uttagsautomat 5 m
Bar Ja
Barnpool Ja
Biljard Ja
Bordtennis Ja
Byggår 1969
Byte av handduk, per vecka 7
Byte av lakan, per vecka 2
Cykel Uthyrning
Faciliteter för funktionshindrade Ja
Family Ja
Hiss Ja
Hårtork Nej
Inomhusbassäng Ja
Jacuzzi Mot avgift
Kaffe- och / eller tekokare Vattenkokare, mot avgift
Kassafack Mot avgift
Lekplats Ja
Luftkonditionering Säsongsbegränsad
Minibar Nej
Minigolf Ja
Parkering Mot avgift
Petanque Ja
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhanddukar Nej
Reception Ja, 24/7
Restaurang Ja
Snack bar Ja
Städning, per vecka 7
Säng för spädbarn Ja
Telefon i rummet Ja
Trädgård Ja
Tv i rum / lägenhet Ja
Tvättmöjligheter Mot avgift
Underhållning Ja
WiFi Mot avgift
Våningar 13

Rumstyper
Dubbelrum för upp till tre personer med balkong och delvis havsutsikt
Familjerum för upp till fyra personer (två vuxna plus två barn) med balkong och havsutsikt eller delvis havsutsikt
Enkelrum med balkong

Mat och dryck
All inclusive - se separat flik.

Karta

Klicka här för att se var hotellet ligger

Dela nuvarande URL via E-mail