• Costa del Sol/Malaga

Våra golfalternativ

Fler hotell

Kanske vill du och ditt resesällskap bo på ett helt annat hotell än de vi har rekommenderat till vänster. Då kan du välja att boka valfritt hotell i vårt ordinarie utbud på Costa del Sol. Därefter bokar du till golfpaketet som ett tillägg i slutet av bokningsprocessen. Hitta ditt hotell här!

Golfbanor

El Chaparral GC

El Chaparral GC designades av Pepe Gancedo och här får du en fantastisk havsutsikt på nästan alla hål. Delar av banan är helt omgiven av tallskog vilket är ovanligt på Costa del Sol - detta ger banan en alldeles egen charm. Utmaningen ligger i den kuperade terrängen som kan bli riktigt snäv på sina ställen och banan är välkänd för variationerna på hålen. Greenerna är stora och oftast mycket snabba, vilket gör inspelen runt green till en trevlig utmaning. 

Läs mer på El Chaparral GC

Mijas GC (Los Lagos)

Mijas Los Lagos har nyligen byggts om med många nya inslag som förhöjer din golfupplevelse. Banan har flera vattenhål, breda fairways och stora greener. Namnet Los Lagos antyder just en del vatten i spel och här finns sju vattenhinder. Mijas GC passar utmärkt för spelare med högre handicap och de strategiskt placerade bunkarna och nio sjöarna kräver en stor koncentration från en spelare med lågt handicap, om du vill komma in med en bra score.

Läs mer på Mijas GC

Mijas GC (Los Oivos)

Här är det färre vattenhinder än på systerbanan Los Lagos men du hittar betydligt fler träd som är strategiskt utplacerade. Hålen är relativt rimliga i längd och erbjuder istället tuffa och relativt små greener. Banskötseln ligger normalt på en hög nivå och ger dig en härlig golfupplevelse. Flera tees är upphöjda och ger dig en fin överblick. Los Olivos kompletterar Los Lagos på ett utmärkt sätt – något kortare bana men med mer träd och mindre vatten i spel. 

Läs mer på Mijas GC

Costa del Sol/Malaga

Costa del Sol är ett välkänt och klassiskt semesterparadis för både sol- och badälskaren som golfspelaren. Kusten kallas ofta Costa del Golf och Solresor erbjuder en rad möjligheter för den spelsugne.
När du reser till Costa del Sol med Solresor kan du spela på många kända golfbanor och bo antingen med golfbanan i nära anslutning till hotellet som på La Cala, Globales Gardenia Park och Playa Bonita, eller på flera hotell i Fuengirola där du spelar på Mijas och Chaparral. Som ett tredje alternativ finns möjligheten att du själv väljer ett antal banor som du vill spela på.

Spanska solkusten är ett perfekt resmål för dig som vill kombinera din golfsemester med fler upplevelser. Att ta sig runt är väldigt smidigt, kollektivtrafiken fungerar bra liksom att hyra bil och det finns flera spännande utflykter som väntar runt hörnet. Ta en tur till Granada och besök Alhambra, möt brittisk kultur i Gibraltar eller Hemingways favorit – Ronda. Oavsett om du väljer att ägna din semester åt enbart golf eller om du kombinerar med utflykter är Costa del Sol ett oslagbart bra resmål med sin stora variation!

• Förbokade starttider
• Golfpaketen kan bokas fram till 10 dagar före avresa. Med reservation för slutförsäljning.

Dela nuvarande URL via E-mail