Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf
Skidresor
Fullbokat

Golfresa – Hotel Talisman

4
Tillbaka

RUM & PRISER

  • Antal resenärer
Avbryt Reser från
Från
 
Avbryt Avresedatum
Välj avresedatum
Genomsnittligt pris per månad
Avbryt Reslängd
Reslängd
Avbryt Resenärer

Om golfresan

Om resan
Charmigt hotell i Ponta Delgadas äldre delar, inklusive obegränsad golf.
Att spela golf på Azorerna passar perfekt för dig som vill kombinera storslagna naturupplevelser med möjlighet till fler äventyr. På vår skräddarsydda golfresa bor du på ett av våra mysigaste hotell i Ponta Delgada. Hotel Talisman ligger mycket vackert vid en liten park alldeles intill till de historiska gatorna i Ponta Delgada. Här erbjuds ett trivsamt boende i fina dubbelrum på Ponta Delgadas kanske mest charmfulla hotell.

När du bokar golfresan med boende på Hotel Talisman ingår tre rundor golf på två av Atlantens vackraste banor. När du väl är på plats kan du boka fler golftider med din Solguide. Golfbanorna Batalha och Furnas är så natursköna att de nästan tar andan ur en. Azorerna är en ultimat golfdestination om du vill kombinera din golfresa med upptäcktsfärder. Solresor har ett brett utbud av spännande utflykter på Azorerna.

Boka
Du bokar din resa steg för steg. När du kommer till golfdelen fyller du i vilka datum och tider du önskar. Vi gör vårt bästa för att möta dina önskemål, men kan inte garantera att det blir dessa starttider. Här fyller du även i ditt aktuella hcp. I normala fall får du dina starttider två veckor innan avresa. På ditt resebevis finns starttiderna angivna.


Golfbanor

Batalha GC

Golfbanan Batalha ligger endast 15 minuter med bil från Ponta Delgada. Banan har 27 hål och designades av Cameron Powell 1986. Här spelar du på en skogsbana som ligger på vulkanisk mark. Utsikten är i ett slag för sig, du möts av böljande grönska och har Atlanten som kuliss medan du går din runda. Få banor kan mäta sig med den praktfulla utsikten. Tre slingor finns och Batalha är en kontrastrik upplevelse – terrängen varierar från breda fairways till steniga partier. Här kan du spela i ditt eget tempo, köer existerar knappt. Många utmaningar finns och den största är att hålla sig till spelet istället för att hänföras av utsikten. 

Läs mer om Batalha GC här »

Furnas GC

Furnas GC är en spektakulär golfbana mitt i det vulkaniska landskapet med frodig tropisk grönska runtomkring. Banan ligger i en av de vackraste delarna av São Miguel, varma källor, sjöar och Terra Nostraparken finns alldeles i närheten. De första nio hålen i banan lades av MacKenzie Ross 1936 och Furnas var den första golfbanan på São Miguel. 1992 kompletterades banan med ytterligare nio hål av bandesignerna Cameron och Powell. Golfbanan kantas av japanska majestätiska cederträd och är relativt kort men känns längre då bollen inte rullar många meter på banans mjuka fairways – det krävs skicklighet och finess mellan alla trädstammar.  Furnas GC bjuder på en naturskön golfupplevelse och efter din runda kan du koppla av i det brittiska klubbhuset och bara njuta av utsikten. 

Läs mer om Furnas GC här »

Karta

Klicka här för att se var hotellet ligger

Hotel Talisman

  • Gratis WiFi
  • Luftkond.
  • Pool
  • Restaurang

En riktig pärla mitt i de charmiga delarna av staden!

Hotel Talisman ligger mycket vackert vid en liten park alldeles intill till de historiska gatorna i Ponta Delgada. Här erbjuds ett trivsamt boende i fina dubbelrum på Ponta Delgadas kanske mest charmfulla hotell.

Hotellet är elegant, rikligt och omsorgsfullt dekorerat med en blandning av vackra möbler i äldre stil och stora inslag av marmor, guld, glas och kristall. Samtliga rum har luftkonditionering, telefon, satellit-TV och badrum med hårtork. Från hotellets takterrass har du fin utsikt över takåsarna i Ponta Delgada. Här finns också en liten pool och solstolar.

Hotellet rymmer en av Ponta Delgadas fisk- och skaldjursrestauranger, Palm Terrace, som också fungerar som halvpensionsrestaurang för hotellets gäster. Halvpension kan bokas mot tillägg och rekommenderas varmt!

På uteserveringen kan du njuta av en kopp te från en av Europas två teplantager (båda ligger på São Miguel). På Talisman råder rakt igenom en allmänt gästvänlig och trivsam atmosfär. På hotellet finns dessutom en trevlig bar samt hotellets egen sportbar - "Sports One".

Om hotellet
Antal rum 57
Avstånd till centrum 0 m Ponta Delgada
Avstånd till lokalt centrum 0 m
Avstånd till strand 5 km
Bar Ja
Barnpool Nej
Byggår 1992
Byte av handduk, per vecka 7
Byte av lakan, per vecka 2
Havsbad 900 m
Hiss Ja
Kassafack Ja
Luftkonditionering Ja
Minibar Mot avgift
Pool Ja
Poolhanddukar Ja
Renoverat 2008
Restaurang Ja
Städning, per vecka 7
Tv i rum / lägenhet Ja
WiFi Gratis
Våningar 4

Rumstyper:
Luftkonditionerade och trivsamma dubbelrum med satellit-TV, safetybox, minibar och badrum. 2 ordinarie bäddar samt 1-2 extrabäddar (bäddsoffa/extrasäng).

Tillval:
Halvpension, enkelrum.

Mer om Hotel Talisman:
Observera att transferbussen inte kan köra ända fram till hotellet på grund av trånga och mindre gator inne i Ponta Delgada stad. Därav får du gå en sträcka på cirka 50-100 meter tillsammans med ditt bagage vid din ankomst och hemresa från hotellet. 

Resmålsfakta

Spela golf på Azorerna

Kombinera din golfresa med oförglömliga naturupplevelser på Azorerna.
Läs mer här »

Dela nuvarande URL via E-mail