Golfresor

Spela golf på golfbanor i toppklass!

Solresor har ett väl utvecklat golfprogram på flera av våra resmål. Genom Solresor Golf erbjuds prisvärda golfpaket på mycket välskötta banor bland annat på Azorerna, Kanarieöarna, i Turkiet och på Costa del Sol. Hitta en golfresa för just dig och se fram emot en härlig kombination av förstaklassiga golfbanor, fantastiska hotell, sol och bad, välsmakande mat och en mängd andra aktiviteter. Majoriteten av våra golfhotell lämpar sig dessutom alldeles utmärkt för icke-golfspelare. Reser du med en kamrat som inte ska spela golf, tillsammans med din respektive och era barn eller med flera vänninor som inte ska spela golf så kan du vara säker på att de fortsatt får en fantastisk semester medan du är ute på greenen. 

Är ni många som ska resa tillsammans?

Boka din nästa klubbresa eller gruppresa med Solresor Golfs gruppavdelning. Vi arrangerar resor för olika typer av grupper. Det kan vara golfklubbens årliga resa, seniorgänget, kompisgänget eller golfresor med släkten. Du får hjälp med hela researrangemanget; flyg, hotell, golfspel och andra aktiviteter. 
Få ett kostnadsfritt offertförslag här eller kontakta oss på gruppresor@solresor.se för mer information. 

Spela med på egen hand eller med vänner och familj Testa på några av Europas bästa golfbanor Välj mellan flera utmanande och vackra banor

Golfresor i Portugal

Golf på Azorerna

Spela golf på Azorerna - En plats för dig som uppskattar naturens skönhet och att golfa i lugn och ro. Vill du kombinera din golfresa med oförglömliga naturupplevelser är Azorerna det perfekta resmålet för dig.
Läs mer här >

Golf på Madeira

Madeira är ett av de vackraste golfresmålen vi kan presentera i vårt program. Om du letar efter milt klimat och storslagen natur är Madeira det perfekta valet för en lyckad golfsemester. Den portugisiska ön, som kallas ”Atlantens pärla”, kan stoltsera med en europatourbana och flera andra banor i toppklass.
Läs mer här >

Golfresor i Turkiet

Golf i Belek

Belek i Turkiet är varje spelares paradis. Helhetskonceptet som presenteras med prisvärda lyxiga resorts, all inclusive och golfbanor i världsklass lockar många att spela just här. De golfbanor som erbjuds i Belek är välskötta, håller hög standard med bra upplägg och det är en välkomnande atmosfär. Golfanläggningarnas träningsfaciliteter burkar ofta lyftas upp som en extra bra anledning till att spela i Belek. Här får du god service, rådgivning och många möjligheter att justera svingen mellan runderna.
Läs mer här >

Golfresor i Spanien

Golf på Fuerteventura

En golfresa till Fuerteventura är så mycket mer än bara golf. Hit söker sig strand- och soldyrkare från hela Europa, liksom de många vind- och kitesurfarna som på Fuerteventura finner utmärkta förutsättningar. Ön har bl.a. kommit att bli återkommande värd för världsmästerskapen i vindsurfing.
Läs mer här >

Golf på Teneriffa

På Teneriffa kan du kombinera golfen med ett strandliv och naturupplevelser. Här förenas ett bekvämt semesterboende vid kusten med fantastiska naturscenerier i inlandet. I Solresors utflyktsprogram hittar du exempelvis utflykter till världens största vulkankrater och Spaniens högsta berg Teide, som når 3 718 meter över havet. 
Läs mer här >

Golf på Mallorca

Spela golf på Mallorca – ett paradis för spelare på alla nivåer! Mallorca är ett resmål som har allt för dig som söker ett brett golfutbud: relativt kort flygtid, behagligt klimat och många riktigt bra och välskötta golfbanor.
Läs mer här >

Karta

Klicka här för att se var hotellet ligger

Hitta din resa

FILTERERA RESULTAT

Infobox


Reguljär paketresa

  • Du väljer själv när och hur länge du vill resa
  • Trygghet - du är skyddad av vår resegaranti
  • Utvalda hotell med bra läge
  • Ett incheckat bagage ingår i priset
  • Priserna är dynamiska tills bokningen är genomförd

Sortera efter

Avresor från

Pris

Resmål

Restyp

Boendeklassificering

Pension

Faciliteter

Kategorier

Resenärer

Kalender

Visa resultat som
Visa pris som
Välj minst antal solar

Reslängd

  • 7