Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf
Skidresor

Great Dane Airlines

Great Dane Airlines – https://greatdaneairlines.dk/

Great Dane Airlines är ett flygbolag från danska Nordjylland som grundades 2019. Flottan består av Embraaer E195 med plats upp till 118 passagerare. Flygtypen används också för KLM Cityhopper.


Vilken biljett ska jag använda på min resa?

Du reser med den biljett som du får från oss på Solresor. Biljetten har ett åttasiffrigt biljettnummer.

Kan jag köpa mat ombord?
På alla flygningar med Great Dane Airlines ska det vara möjligt att förbeställa mat i samband med bokningen av din resa. Observera att beställningen måste göras senast fem dagar innan avresa.

Kan jag boka plats ombord?
Ja, från och med den 15 april 2019 är det möjligt att boka platser här.

Hur mycket bagage får jag ta med?
På flygningar med Great Dane är det möjligt att köpa till bagage. Om du väljer att köpa till bagage får du på vinterns resor 2019/2020 och på sommarens resor 2020, ha med dig ett incheckat bagage på max 18 kg samt ett handbagage (55 x 35 x 25 cm) på max 8 kg. En golfbag får max väga 15 kg och ska vara soft shell. (Bemärk att golfbagen kostar extra att ta med.) Väljer du att inte köpa till bagage får du endast ta med dig ett handbagage på 8 kg. 

Barn under 2 år får ta med ett handbagage (55 x 35 x 25 cm) på max 8 kg och en klappvagn/barnvagn. För barn under 2 år är det inte möjligt att köpa till ett incheckat bagage. Barn i åldern 2 till 11 år får ta med sig ett handbagage (55 x 35 x 25 cm) på max 8 kg och en klappvagn/barnvagn. Det är möjligt att köpa till incheckat bagage för barn i åldern 2 till 11.

Kan jag lägga till extra bagage?
Nej det är tyvärr inte möjligt. 

Hur gör jag om jag behöver ta med mediciner eller medicinsk utrustning?
Kontakta oss direkt vid bokningstillfället och informera oss om dina behov. Vi tar sedan ditt ärende vidare till flygbolaget och när vi får besked från dem kontaktar vi dig igen.

Check-in
När du reser med Great Dane Airlines checkar du in på flygplatsen innan din avresa. Vi rekommenderar därför alla att vara på flygplatsen minst två timmar innan avresa. Det är dessvärre inte möjligt att checka in hemifrån.  

 

Dela nuvarande URL via E-mail