Välkommen till Club BonaVida

Solresor har gjort det enkelt för dig som vill boka något av våra mest populära och omtyckta hotell. Vi har nämligen handplockat våra allra bästa 4-stjärniga hotell där du finner trevliga poolområden, möjlighet till fantastisk All inclusive och mängder av faciliteter. Därtill ser vi till att transferbussen från flygplatsen kör snabbt och smidigt till ditt hotell. Dygnet runt på semestern har du även möjlighet att kontakta våra svensktalande reseledare. Boka BonaVida och upplev den bästa familjesemestern!

Njut av det goda semesterlivet – endast hos Solresor
BonaVida betyder ”det goda livet” och vi vet att du får det absolut bästa semesterlivet på våra Club BonaVida-hotell. Kort sagt är Club BonaVida alltså din garanti för en härlig familjesemester. Alla åldrar – gammal som ung, kommer att älska våra BonaVida-hotell då de erbjuder allt som en riktigt bra semester ska innehålla. Vi har själva handplockat hotellen efter våra gästers önskemål så du kan vara säker på att du får allt du vill ha inkluderat i din semester. Förbered dig på underbar mat och möjlighet till All inclusive, hög standard och det bästa läget – nära stranden. Du får givetvis också en snabb busstransfer från flygplatsen, härliga poolområden och svensktalande reseledarservice 24/7. Vi vet att det är viktigt att allt är bekvämt och enkelt när du har semester!
Det är BonaVida – det är det goda semesterlivet!

BonaVida i hela världen
Våra BonaVida-hotell hittar du runt om i världen på många av våra härliga resmål. Res t.ex. till Kreta, Mallorca, Zakynthos, Side, Rhodos, Kos, Costa de Almeria eller Costa del Sol. Oavsett om du drömmer om en oförglömlig sommarsemester i Spanien, Grekland eller Turkiet så hittar du ett BonaVida-hotell där du kan njuta av det goda semesterlivet från start till slut. Här kommer du verkligen kunna njuta av allt det som det goda semesterlivet innebär! Hitta ditt favorithotell på ditt drömresemål och upplev det goda semesterlivet tillsammans med nära och kära på våra handplockade hotell!

Club BonaVida – Det goda semesterlivet

 Fyrstjärniga hotell med mängder av faciliteter
✔ Alltid möjlighet till All inclusive med smakrika och varierande måltider
✔ Gratis Wifi på hotellet
✔ Snabb och bekväm transfer – ett av de första stoppen
✔ Det bästa läget – ofta nära stranden
✔ Goda fitnessfaciliteter eller motionsrum 
✔ Trevliga och familjevänliga poolområden
✔ Mycket aktiviteter och underhållning
 Reseledarservice dygnet runt
✔ Fri ombokning till annan resa fram till 90 dagar innan avresa

Dela nuvarande URL via E-mail