Paketresa
Rundresor
Premium
Golf
  • Puerto de la Cruz

Karta

Puerto de la Cruz

Resor med charter till Puerto de la Cruz - En stad som bjuder på en alldeles speciell kanarisk småstadscharm som i kombination med en rad unika semesterattraktioner lockar tillbaka besökaren år efter år. Här kommer du närmare lokalbefolkningen och kan i lugn och ro upptäcka ett av Teneriffas mest natursköna områden. I Puerto de la Cruz erbjuder vi även Premium - våra populära gruppresor för erfarna livsnjutare. 

Charmerande småstad med havsvattenbassänger 
I centrum av Puerto de la Cruz ligger torget Plaza del Charco som har blivit en central mötesplats staden. Här trängs uteserveringarna och det finns ett varierat butiksutbud. En bit från centrum inbjuder den palmkantade strandpromenaden till sköna promenader både morgon och kväll. På resan till Puerto de la Cruz badar du vid de jättelika havsvattenbassängerna eller vid den fina lavastranden Playa Jardín. 

Den grönskande Orotavadalen 
Puerto de la Cruz har ett naturskönt läge vid vattnet i den vackra Orotavadalen. Staden är omgiven av grönskande sluttningar och har Teides väldiga topp ständigt närvarande i bakgrunden. Här finns både stillheten i den botaniska trädgården och det livliga folkvimlet längs havs- och strandpromenaden. Boka din resa till Puerto de la Cruz under karnevalsveckorna i slutet av februari då staden lever upp och erbjuder sann karnivalstämning. 

Loro Parque 
I Puerto de la Cruz ligger en av Teneriffas största attraktioner - den tropiska papegojparken Loro Parque. Hit reser besökare från hela ön för att se papegojor, flamingos, gorillor, leoparder, delfiner och pingviner. Loro Parque har nämligen världens största pingvinarium - något du måste besöka under din resa. Dessutom visas här spektakulära förställningar där bl.a. delfiner och späckhuggare gör de mest häpnadsväckande konster! 

Hyr en bil och gör en upptäcktsfärd på din resa 
Puerto de la Cruz har ett utmärkt läge för dig som vill upptäcka andra delar av Teneriffa. Genom att boka en hyrbil på resan kan du ta dig till Teneriffas bergsbyar, där tiden verkar ha stått still. En halvtimmes bilresa bort ligger den livliga universitetsstaden La Laguna. Eller varför inte besöka öns färgsprakande huvudstad - Santa Cruz? Gör din resa till Puerto de la Cruz oförglömlig genom att boka en utflykt till Loro Parque. 

Dela nuvarande URL via E-mail