Paketresa
Rundresor
Premium
Golf
  • Los Cristianos

Karta

Los Cristianos

Los Cristianos var från börjen en liten fiskeby med småstadsatmosfär på Teneriffas sydöstra spets. Med turisternas ankomst till ön utvecklades fiskeläget till en attraktiv badort med flera hotell och ett stort restaurangutbud längs den fina strandpromenaden. 

Fina stränder och livlig hamn 
Än idag är atmosfären i Los Cristianos full av inhemsk charm och badortskänsla. Här ligger en av Teneriffas finaste sandstränder, Playa de las Vistas. Hamnen i Los Cristianos är en livlig plats där lokalbefolkningen blandas med turister och resenärer på väg till någon av grannöarna. Längs kajen ligger restaurangernas uteserveringar tätt och här sitter du på första parkett för att se båtarna angöra Teneriffa.. Härifrån utgår bl.a. färjorna till grannön La Gomera. 

Promenera till Playa de las Américas 
Från hamnen av Los Cristianos sträcker sig den milslånga palmkantade strandpromenaden som följer kusten till den angränsande semesterorten Playa de las Américas och ända bort till det moderna hotellområdet Fañabé. Strandpromenaden sjuder av liv och rörelse och kantas av caféer, restauranger, barer och affärer, vilket gör den till en attraktiv plats för långa promenader längs havet. 

Boka jeepsafari under din resa till Los Cristianos 
Om du vill göra något äventyrligt under resan kan du följa med på vår jeepsafari till den kuperade grannön La Gomera. Med snabbfärjan tar båtresan bara 40 minuter och sedan färdas du i jeep längs öns slingriga vägar. Storslagna vyer över havet och djungelliknande natur utlovas! Läs mer om vårt utflyktsprogram på södra Teneriffa. 

Kombinera solresan med golf på Teneriffa 
I Los Cristianos bor du med ett bra läge för en aktiv golfsemester. Inom någon mils radie ligger tre utmärkta golfbanor: Golf Costa Adeje, Golf las Américas och Amarilla Golf.

Boka din charter med dagliga aktiviteter 
Res med oss till Los Cristianos och ta del av våra olika aktiviteter såsom båtutflykt med valskådning, en ötur på Teneriffa, Jeepsafari eller Loro Parque. De olika utflykterna bokas separat på resmålet. Se Utflykter Los Cristianos för mer information samt kostnader. 

Dela nuvarande URL via E-mail