Paketresa
Rundresor
Premium
Golf

Teneriffa

Resor med charter till Teneriffa - den grönskande ön där strandliv kombineras med en stor portion sevärdheter och naturupplevelser. Teneriffa bjuder sina besökare på allt man kan önska sig av en innehållsrik och avkopplande semestervistelse. 

Bekväma resor till Teneriffa 

Kombinera strandliv under frikostigt slösande sol med en stor portion sevärdheter och naturupplevelser. På Teneriffa förenas ett bekvämt semesterboende vid kusten med fantastiska naturscenerier i inlandet. Här bjuds bl.a. på grönskande bananplantage, väldoftande pinjeskogar, en av världens största vulkankratrar och Spaniens högsta berg Teide, som når 3 718 meter över havet. 


Playa de las Américas 

På Solresors charterresor till Teneriffa kan du välja mellan två olika semesterorter, var och en med sina speciella karaktärsdrag och attraktionskraft. På den solsäkra sydkusten ligger Playa de las Américas som lockar med fina sandstränder, härliga strand­promenad och trivsamma båthamnar. Här finns ett stort restaurang- och nöjesutbud som drar till sig en internationell semesterpublik. 


Puerto de la Cruz 

Vid vattnet i den grönskande Orotavadalen ligger ytterst trivsamma Puerto de la Cruz som med sin alldeles speciella kanariska småstadscharm och sina unika semesterattraktioner lockar tillbaka besökaren år efter år. På Teneriffa finns förutsättningarna för en resa full av sol, bad och bekymmersfri avkoppling. 


Att hyra bil på Teneriffa 

Teneriffa är en fascinerande ö väl värd att utforska och upptäcka. Ett utmärkt alternativ för att se sig om på egen hand är att hyra bil. Vi samarbetar med biluthyrningsfirman Orlando, som erbjuder våra gäster bilar till ett förmånligt pris. För biltyp och priser se vår informationspärm. Kontakta våra reseledare för bokning! Önskar du tips och råd om vad som är sevärt hjälper vi gärna till. 


Spela golf 

På alla resor till Teneriffa erbjuder Solresor dessutom de ytterst uppskattade golfpaketen som ger dig möjlighet att spela på tre utmärkta golfbanor: Golf Costa Adeje, Golf las Américas och Amarilla Golf. 


I greenfeepaketet ingår följande:

• förbokade starttider 
• möjlighet att spela på tre olika golfbanor 

Resor till Teneriffa

Karta

FILTERERA RESULTAT

Resenärer

Kalender

Reslängd

  • 7
  • 14
  • 21