Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf
Skidresor
  • Tazacorte

Om Tazacorte

Res med charter till Tazacorte - en by belägen mitt på La Palmas västkust. Här bor du i lantlig miljö på ett högklassigt hotell inrymt i en varsamt restaurerad 1600-talsbyggnad. Omgivningarna är vackra med bananplantage och fruktodlingar. Till havet och stranden i Puerto Tazacorte är ca 2 km. 

Lantlig miljö

Tazacorte är en by som ligger mitt på Kanarieön La Palmas soliga västkust. Just den här platsen brukar uppnå höga temperaturer och brukar benämnas som La Palmas varmaste plats. Läget är skyddat från moln och oväder tack vare öns högsta bergstoppar i fonden. Här semestrar du i lantlig miljö, med grönskande bananplantage och papayaodlingar i blickfånget. 

Puerto de Tazacorte

Ner till havet och den lilla hamnen Puerto de Tazacorte är det ca 2 km. Här lägger fiskebåtarna till och längs kustlinjen finns en fin havspromenad. Den fina lavasandstranden lockar både turister och lokalbefolkningen hit. Puerto de Tazacorte är också ett uppskattat utflyktsmål för helglediga La Palma-bor som vill avnjuta en god middag på någon av hamnens fiskerestauranger. 

Upptäck La Palma med hyrbil

Tazacorte är en utmärkt utgångspunkt för dig som vill upptäcka La Palma på egen hand. Till den stora nationalparken La Caldera de Taburiente är det bara ca 2 mil. Den vackra huvudstaden Santa Cruz de la Palma når du på ca 45 minuters bilresa. Hyrbil förbokas i samband med beställning av resan.

Upplev vackra La Palma

Allt du behöver veta

Allt du behöver veta om La Palma innan resan.
Läs mer här >

Väder

När är det varmast i vattnet? Hur många soltimmar per dag?
Läs mer här >

Utflykter

Ta med och ha utflykter för livet.
Se utflykter här >

Om La Palma

Vackra vyer och utsökt miljö - upptäck "La isla Bonita"
Läs mer här >

Karta

Klicka här för att se var hotellet ligger

Dela nuvarande URL via E-mail