Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf
Skidresor
  • Puerto Naos

Om Puerto Naos

Res med charter till Puerto Naos - denna badort har en av La Palmas längsta stränder. Här bor du mitt på öns solsäkra västkust med Atlantens glittrande vatten utanför dörren. Solresors hotell i Puerto Naos ligger direkt vid havet och har flera pooler. 

Finfin sandstrand

Puerto Naos är en liten badort på La Palmas västkust som stoltserar med en av öns längsta och finaste sandstränder. Hit kommer både långväga turister och lokalbor för att promenera i den mjuka lavasanden och blicka ut över den glittrande oceanen. Puerto Naos har också en trevlig palmkantad havspromenad och ett litet, men väl avvägt utbud av restauranger, caféer och glassbarer. 

Storslagen natur

Läget mitt på La Palmas västkust är utmärkt för att upptäcka denna vackra ö! I fonden reser sig öns högsta bergstoppar, med Roque de los Muchachos som når hela 2 426 m ö h. Nationalparken La Caldera de Taburiente, som innefattar en av världens största vulkankratrar, ligger bara några mil nordväst om Puerto Naos. Du har också nära till den populära vandringsleden "Ruta de los Vulcanos".

Hotel Sol La Palma

I Puerto Naos bor du på Hotel Sol La Palma som ligger vid havet, precis där ortens fina sandstrand har sin början. Här finns flera pooler, gym och hälsocenter med hydromassagepool och bastu. Ett utmärkt hotell oavsett om du mest vill sola och bada eller ha en bekväm bas för utflykter och vandringar. 

Upptäck La Palma med hyrbil

Med hyrbil hinner du se mycket på La Palma under en semestervecka. Här finns många fina utsiktsplatser där du kan blicka ut över både hav och land. Stora delar av öns vägnät utgörs av slingrande bergsvägar, som gör bilkörningen extra spännande. Förboka din hyrbil i samband med beställning av resan, så spar du både tid och pengar!

Upplev vackra La Palma

Allt du behöver veta

Allt du behöver veta om La Palma innan resan.
Läs mer här >

Väder

När är det varmast i vattnet? Hur många soltimmar per dag?
Läs mer här >

Utflykter

Ta med och ha utflykter för livet.
Se utflykter här >

Om La Palma

Vackra vyer och utsökt miljö - upptäck "La isla Bonita"
Läs mer här >

Karta

Klicka här för att se var hotellet ligger

Dela nuvarande URL via E-mail