Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf
Skidresor
Fördelar
 • Stort sportcenter med många faciliteter
 • Vacker belägenhet
 • Goda löp- och cykelmöjligheter
 • 10 pooler
 • All inclusive

La Palma Princess Vital & Fitness

4
Fördelar
 • Stort sportcenter med många faciliteter
 • Vacker belägenhet
 • Goda löp- och cykelmöjligheter
 • 10 pooler
 • All inclusive
Tillbaka

RUM & PRISER

 • Antal resenärer
Avbryt Reser från
Från
 
Avbryt Avresedatum
Välj avresedatum
Genomsnittligt pris per månad
Avbryt Reslängd
Reslängd
Avbryt Resenärer

Hotellinformation

 • All Inclusive
 • Barnpool
 • Gratis WiFi
 • Pool
 • Restaurang

Rakt i sydväst nedanför byn Fuencaliente, på en av öns soligaste platser, ligger resorten La Palma Princess Vital & Fitness. Den grönskande hotellparken ligger på en sluttning ned mot havet, med härlig utsikt över Atlanten. I fonden finns höga, branta och delvis vinodlingsbeklädda bergssluttningar som skyddar området från vind och moln.

Faciliteter
Hotelldrömmen som ursprungligen uppfördes som två hotell – Teneguía Princess och La Palma Princess – består idag av flera vackra hotellbyggnader i kolonial stil. Området kan liknas vid en liten kanarisk by i en jättelik hotellträdgård. Vid det havsnära poolområdet finns tio bassänger av olika karaktär. I anslutning till en av poolerna finns en anlagd sandstrand. En vuxen- och en barnpool är uppvärmda under vintermånaderna. Poolhanddukar finns att låna och går att byta mot en liten avgift. 

Terrassen utanför den stora trivsamma receptionslobbyn vetter ut mot poolområdet och havet och utgör en utmärkt plats för en drink efter middagen i den ljumma La Palmakvällen. För barn finns dessutom internationell barnklubb och lekplats. De flesta kvällar ordnar hotellet underhållning eller levande musik. Gratis wifi finns i allmäna utrymmen samt på rummen. På rummen kan 2 enheter användas samtidigt.  För Solresors gäster ingår all inclusive, vilket ger en extra bekväm semester.

Sportaktivteter för vuxna och barn
Hotel La Palma Princess är en fullserviceanläggning och här erbjuds aktiviteter för både vuxna och barn.
Under sommaren 2018 har det gamla kongresscentrat på Hotel La Palma Princess gjorts om till ett toppmodernt och välutrustat gym och fitnesscentrum. Här har du över 1200m2 träningsfaciliteter till ditt förfogande med splitter nya redskap och utrustning för styrketräning, cardio, spinning, aerobic, yoga m.m. De professionella tränings- och aerobicsintruktörerna på La Palma Princess Vital & Fitness erbjuder ett välavägt och varierat progam av gruppträningspass såsom BodyPump, DanceAerobic, HIT, cirkelträning, styrketräning, spinning, yoga, funktionell träning, m.m.

”Run with the Manager!”
La Palma Princess Vital & Fitness ligger rakt i sydväst nedanför byn Fuencaliente på en av de platser med flest soltimmar i hela Europa och med 700 meter höga, branta och delvis vinodlingsbeklädda bergssluttningar som vind- och molnskyddande fond. Hotelldrömmen som ursprungligen uppfördes som två hotell – Teneguía Princess efter vulkanen Teneguía 4 km bort och La Palma Princess – består av flera vackra hotellbyggnader i smakfull kolonialstil som tillsammans blir som en hel liten kanarisk by i en jättelik hotellträdgård omgiven av bananplantager. I de vackra omgivningarna utanför hotellet finns löp-, jogging- samt power walk-rutter med varierad svårighetsgrad och distans. (Observera att vissa delar av rutterna är längs med vägen.) Då hotellchefen personligen har ett stort intresse för löpning och själv löptränar flitigt arrangeras flera veckor under säsongen “Run with the Manager”-pass där hotellchefen själv visar hotellets olika löpningsrutter.

Tennisbanor, multicourt samt beach volleyboll vid poolen!
På La Palma Princess Vital & Fitness finns sex tennisbanor vackert belägna med utsikt över havet. Hotellet har sin egen Tennis Academy med tennistränare och här finns både möjlighet till eget spel med egen medhavd utsrustning och att boka tennislektioner och hyra utrustning. Avgift tillkommer för att hyra tennisbana. I anslutning till tennisbanorna finns även en multicourt för t.ex. handboll eller fotboll “five a side”. På den anlagda sandstranden i anslutning till en av poolerna finns möjlighet att spela beach volleyboll.

Ett eldorado för mountainbike-cykling
Ön La Palma är närmast ett paradis för “mountainbikers” med sin storslagna natur, kuperade omgivningar och många fina rutter och möjligheter till mountainbikecykling. Här kan man både följa märkta rutter och cykla mer på egen hand. Hotellet samarbetar med öns mest välrenommerade professionella cykelcentrum BIKE’n’FUN som både erbjuder mountainbikes för uthyrning och arrangerar guidade cykelutfärder av olika svårighetsgrad. Här finns allt från skogs- och grusrutter för nybörjaren till mycket avancerade och tuffa ”up- and downhills” för den erfarne utövaren.

Spa “Aqua Princess” för välbefinnande och sköna avslappnande stunder
Efter ett aktivt träningspass står hotellet Spa ”Aqua Princess” till förfogande för de vuxna gästerna (åldersgräns 18 år) med bl.a. uppvärmd vattenmassagebassäng, jacuzzi, kallvattenpool samt möjlighet till olika typer av massage och skönhetsbehandlingar. På temat friskvård finns även bastu och turkiskt bad.Om hotellet
Antal rum 625
Avstånd till lokalt centrum 10 km
Avstånd till strand 2 km
Bar Ja
Barnpool Ja
Byggår 2004
Byte av handduk, per vecka 7
Byte av lakan, per vecka 2
Hiss I en del av hotellet
Hårtork Ja
Hälsocentrum & Spa Mot avgift
Kassafack Mot avgift
Kylskåp Nej
Luftkonditionering Nej
Minibar Mot avgift
Pool Ja
Poolhanddukar Ja
Restaurang Ja
Städning, per vecka 7
Tv i rum / lägenhet Ja
WiFi Ja
Våningar 3

Rumstyper
På La Palma Princess Vital & Fitness kan du bo i följande rum.

Dubbelrum
Dubbelrum i kanarisk stil med tillhörande badrum samt balkong eller terras. Dubbelrummen är utrustade 2 ordinarie bäddar samt 2 extrabäddar, tv, minibar (avgift).

Familjerum
Familjerum i kanarisk stil. Består av två rymliga dubbelrum med dörr emellan, två två tilhörande badrum samt två balkonger eller terrasser. Familjerummen är utrustade likt dubbelrummen med har 4 ordinarie bäddar samt 2 extrabäddar.

Tillval
Havsutsikt. Dubbelrum för eget bruk.

Pension
Vistelsen på La Palma Princess Vital & Ftiness är inklusive All inclusive. Observera att hotellet tillämpar dresscode och att en vårdad och något uppklädd klädsel efterfrågas samt att män måste bära långbyxor under middagen. Träningskläder i någon form är ej tilåtet att bära i restaurangen.

Mer om La Palma Princess Vital & Fitness
Hotellet har handduksservice vid poolen. Det kostar en mindre avgift att byta handduk. Hotellet har även ett särskilt nudisområde med egen pool.
Hiss finns i huvudbyggnaden, men ej i övriga byggnader.
Alla personer över 18 år kan gratis använda hotellets inomhuspool och spa två gånger under semester. Fler besök görs mot avgift - 15 euro per dag per person. 
Några av hotellets faciliteter och aktiviteter kan vara mot betalning. Det kostar exempelvis att hyra tennisbanorna och tillhörande utrustning. 
För att använda hotellets fitnesscenter måste du vara över 18 år. Barn mellan 12-17 får dock delta i olika träningsaktiviteter som arrangeras på hotellet. 
Det är gratis wifi i receptionen och på rummen. På rummen kan max två enheter använda wifi samtidigt.  
Galamiddag arrangeras den 25/12 och den 31/12 och är inkluderat i priset för de gäster som bor på hotellet under dessa datum. 
Hotellets egen bankomat har en hög valutakurs. 

Mountainbike

• Ett rent paradis för “mountainbikers”
• Massor av rutter – även markerade
• Single-, enduro- och freeride trails
• Utmanande up- & downhill-rutter
• Möjlighet till guidade cykelutfärder

Läs mer här>

Fitness

• Splitter nytt fitnesscentrum 2018
• 1.200m2 med moderna faciliteter
• Stort och välutrustat gym på 500m2
• Varierande gruppträningspass
• Professionella träningsledare och instruktörer

Läs mer här>

Löpning

• Enorm trädgård och vackra omgivingar
• Löp-, jogging- samt power walk-rutter
• Märkta rutter med varierande längd
• “Run with the manager”

Läs mer här>

Tennisbanor & Multicourt

• 6 tennisbanor (konstgräs med kvartssand)
• Storslagen havsutsikt
• Möjlighet att hyra utrustning
• Tennis Academy med tennistränare
• Handboll, fotboll “five a side” m.m.

Läs mer här>

Video från La Palma Princess Vital & Fitness


Anna Seveborg - Guide på La Palma

För Anna Seveborg har fysisk aktivitet alltid varit en viktig och närvarande del i vardagen. Anna hittade lusten till träning i simhallen, där hon tränade och tävlade i simning under flera år. När baddräkten och badmössan lades på hyllan fann hon intresset för gruppträning och innan hon började hos Solresor år 2017, arbetade hon som instruktör på ett gym där hon ledde träning för både barn och vuxna. Som aktivitetsguide vill Anna erbjuda lustfylld träning som gör att man vill komma tillbaka och träna igen - inte för att man måste, utan för att man vill. Tränar du tillsammans med Anna bjuds du på träning i grupp - aerobics, dans, yoga, löpning och cirkelträning. Anna tränar för sitt välmående och för att det är kul – var med och träna tillsammans med Anna!  


Johan Sturesson - Guide på La Palma

Johan Sturesson började sparka på bollar redan som liten grabb och många kvällar spenderades på den lokala fotbollsklubbens gräsmatta i de skånska hemtrakterna. Nuförtiden söker sig Johan dock mer till löpspåren och till skivstången på närmsta bästa gym - alltid påläst om hur han kan förbättra och effektivisera sin träning för bästa möjliga tränings- och hälsoeffekt. Ser ni honom inte löpandes eller lyftandes, är han kanske och dyker utanför öns kustremsa eller uppfyller sitt löfte om att lära sig yoga. Johan delar gärna kunskaper, skratt och svettiga upplevelser med er alla oavsett vilken träningsform som står på dagens schema! Vad med och träna tillsammans med Johan!

Mat och dryck

Allt detta ingår i priset:

• Frukost- och middagsbufféer i hotellets huvudrestaurang "Taburiente".
• Lunchbuffé serveras som regel i huvudrestaurangen (plats för lunchservering kan variera under säsongen).
• Pizza, sandwich och glass från någon av hotellets barer/restauranger mellan kl 12.30-18.00.
• Snacks kan också fås i Coco Loco-baren från kl 11.00.
• Måltidsdryck i form av bordsvin, öl, läsk och mineralvatten.
• Ett urval av lokala alkoholfria och alkoholhaltiga drycker från hotellets barer mellan kl 10.00-24.00.
• En middag per vistelse i hotellets tema restaurang (förbokning krävs).
• Två fria inträden per vistelse till hotellets spa.


Observera: konsumtion ur minibaren ingår ej.

Resmålsfakta

Allt du behöver veta

Allt du behöver veta om La Palma innan resan.
Läs mer här >

Väder

När är det varmast i vattnet? Hur många soltimmar per dag?
Läs mer här >

Utflykter

Ta med och ha utflykter för livet.
Se utflykter här >

Om Fuencaliente

Åk till La Palmas solsäkra sydvästkust
Läs mer här >

Karta

Klicka här för att se var hotellet ligger

Dela nuvarande URL via E-mail