Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf
Skidresor
  • Fuencaliente

Om Fuencaliente

Res med charter till Fuencaliente på La Palmas solsäkra sydvästkust. Här bor du bra på resorten Hotel La Palma Princess. Njut av vackra vyer över Atlantens böljande vågor och ta ett dopp i någon av områdets tio pooler!

Solsäkert på La Palmas sydspets

Fuencaliente ligger nära La Palmas sydspets och är den plats på ön som har flest soltimmar. Området har ett naturligt vind- och molnskydd i form av 700 meter höga, branta och delvis vinodlingsbeklädda bergssluttningar i fonden. I detta sköna mikroklimat frodas några av öns vackra bananodlingar.

Vulkaner och vingårdar

De båda vulkanerna på La Palmas sydspets, San Antonio och Teneguía, hör till Kanarieöarnas yngsta och lockar många besökare till området. Deras relativt lågt liggande kratrar gör det möjligt ta sig upp och promenera i det månliknande landskapet. Den vulkaniska jordmånen bidrar också till den framgångsrika vinproduktionen på La Palmas sydspets, vilket lockar vin- och matintresserade hit.

Hotell med tio pooler

En bit från den lilla staden Fuencaliente ligger La Palmas bästa semesterresort, Hotel La Palma Princess. Här bor du i havsnära miljö med uppvärmda pooler och en anlagd sandstrand inom området. Du kan njuta av avkoppling i hotellets Spa, spela tennis eller bara slappa på någon av de många solterrasserna. Vistelsen är med all inclusive, vilket ger en extra prisvärd och bekymmersfri semester.

Premium La Palma

Om du vill uppleva mycket under semestern ska du boka upplevelseresan Premium La Palma. Då ingår två öturer på La Palma och en utflykt till den färgstarka och charmiga huvudstaden Santa Cruz de La Palma. Under ett uppskattat kvällsarrangemang besöker du ett av öns astrofysiska observatorier och du får prova det lokala vinet från Bodegas Teneguía. Du bor hela veckan på högklassiga Hotel La Palma Princess.

Upptäck La Palma med hyrbil

La Palma är en fantastisk ö att upptäcka på egen hand. Med hyrbil tar du dig runt hela ön på några dagar och får se den stora variationen i landskapet, från det ökenliknande vulkaniska området i söder till de grönskande subtropiska skogarna i norr. Ön är bergig och vägarna därför smala och slingrande på många ställen. Men vilken utsikt ön bjuder på! Förboka gärna din hyrbil genom Solresor när du beställer din resa.

Upplev vackra La Palma

Allt du behöver veta

Allt du behöver veta om La Palma innan resan.
Läs mer här >

Väder

När är det varmast i vattnet? Hur många soltimmar per dag?
Läs mer här >

Utflykter

Ta med och ha utflykter för livet.
Se utflykter här >

Om La Palma

Vackra vyer och utsökt miljö - upptäck "La isla Bonita"
Läs mer här >

Karta

Klicka här för att se var hotellet ligger

Dela nuvarande URL via E-mail