Paketresa
Rundresor
Premium
Golf
  • Playa del Cura

Playa del Cura

Playa del Cura är en liten semesterort och badvik alldeles i anslutning till grannbukten Playa de los Amadores med sin populära anlagda sandstrand - av många ansedd som en av öns absolut bästa. Själva stranden i Playa del Cura består mest av grovkornig sand och småsten, men här bor du i fridfull semestermiljö alldeles vid vattnet och når såväl en av öns hetaste Beach Clubs som den vita sandstranden Playa de los Amadores på kort väg längs stranden, klipporna och strandpromenaden.

Playa del Cura – mellan Puerto Rico och Tauritodalen
Förutom ett begränsat antal större semesterhotell består Playa del Cura av en liten bykärna med ett mindre antal affärer, restauranger och barer. In till turistmetropolen Puerto Rico med sitt rika utbud av shopping, nöjesliv och semesterattraktioner är det dock endast 3 km och hit tar du dig snabbt och bekvämt med lokalbussen eller i taxi. 4 km åt andra hållet ligger Tauritodalen med sina semesterhotell och jättelika saltvattenlagun och ytterligare 5 km västerut nås charmiga Puerto de Mogán.

Playa del Cura – Bo med havsutsikt och vakna till vågornas brus
Med Solresor bor du med fördel i dubbelrum superior eller lägenhet på Riviera Marina ett stenkast från vattenbrynet.  Här har du ett utsökt havsutsiktsläge direkt vid vattnet och en härlig utsikt från din balkong som blickar ut över poolområdet, stranden och havet. Sover du med balkongdörren öppen är det ytterst troligt att du vaknar till vågornas brus.

Karta

Dela nuvarande URL via E-mail