• Meloneras

Karta

Meloneras

Res med charter till Meloneras på Gran Canaria - ön med världens bästa väder året runt. Meloneras är ett modernt paradis för soldyrkare som prioriterar vila och avkoppling i högklassig miljö. En charterresa till Meloneras med Solresor ger dig sol och strand i ett av Gran Canarias modernaste områden. 

Meloneras är området väster om fyren i Maspalomas som under de senaste åren har utvecklats till öns kanske mest attraktiva hotell- och turistområde. På Meloneras finner du det moderna och högklassiga Gran Canaria med storslagna hotellanläggningar med sent byggnadsår, mycket rymd, spännande arkitektur och fina facilteter. 

I Meloneras löper en härlig strandpromenad från fyren och den imponerande Maspalomasstranden längs kusten bort till den mindre stranden Playa Meloneras. Längs promenaden finns en rad trevliga och välbesökta restauranger, barer och terrasserveringar. Med god kvalitet och trivsamma miljöer lockar restaurangboulevarden i Meloneras en internationell publik varje kväll. 

Shopping i Meloneras 
Det stora och moderna shoppingcentrat Varadero erbjuder en hel rad märkesbutiker och i området finns även ett kasino. Ett par nattklubbar finns att tillgå och de fina hotellen erbjuder flera trivsamma baralternativ och den som önskar mer hålligång når Playa del Inglés på mindre än 10 minuter med taxi. I Meloneras ligger även södra Gran Canarias största konferenscentrum samt en av öns mest moderna golfbanor - Meloneras Golf - 18 långa och sköna hål längs en bildskön och palmklädd kuststräckning. 

Meloneras är helt enkelt ett modernt paradis för soldyrkare som prioriterar vila och avkoppling i högklassig miljö. 

Fler charterresor till Gran Canaria

 • Las Palmas

  Kosmopolitisk storstad med underbar strand, bibehållen småstadscharm och rikt restaurang-, shopping- och nöjesutbud!

 • Maspalomas

  Semesterområdet med öns längsta sandstrand och naturreservatklassade Maspalomasöknen!

 • Playa del Inglés

  Nöjesmetropolen med de många semesteringredienserna!

 • Puerto de Mogán

  Semesterparadis längst ner på sydkusten!

 • Puerto Rico

  Den soldränkta och attraktionsrika dalgången!

 • San Agustín

  Ett semesterbegrepp och en given vinterfavorit!

 • Tauritodalen

  En förstklassig semesterort med allt du har behov av inom bekvämt räckhåll!

Dela nuvarande URL via E-mail