Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf
Skidresor

Almerimar

Res med charter till Almerimar. Här semestrar du i lugn och havsnära miljö, med golfbana och en fin småbåtshamn i närområdet. Stadsmiljö och shopping finns i provinshuvudstaden Almería, som nås på en knapp timmes buss- eller bilresa.

Solsäkert klimat på Almeriakusten

Almerimar ligger på Costa de Almerías sydspets, ca 40 km söder om provinshuvudstaden Almería och ca 20 km från den större semesterorten Roquetas de Mar. Området åtnjuter ett mycket solsäkert klimat, långsträckta och breda stränder och här finns högklassiga hotell med havsnära läge. Badsäsongen börjar redan i slutet av april och varar långt in i oktober.


Lugn semesterort med fin småbåtshamn

I Almerimar semestrar du i lugn och fridfull miljö, med en 27-håls golfbana och en liten men elegant marina som närmaste grannar. Byn består till största delen av semesterlägenheter, men här finns också ett par hotell. I hamnen finner du ett litet men varierat utbud av butiker, caféer och restauranger. Från marinan sträcker sig en bred, några hundra meter lång strand.


Högklassigt hotell

Hotel Golf Almerimar är det bästa hotellet i byn som vi varmt kan rekommendera. Här bor du i mycket stora, ljusa och moderna rum, med utsikt över golfbanan, omgivningarna och Sierra Nevadas ibland snöklädda bergstoppar. I direkt anslutning till hotellet ligger områdets golfbana med tillhörande klubbhus som har en välrenommerad restaurang med uteservering.


Shopping och tapasbarer i Almería

Om du skulle tröttna på att slappa vid poolen, kan du enkelt ta lokalbussen in till centrum av provinshuvudstaden Almería för lite shopping. Resan tar ca en timme från Almerimar. Här kommer du nära vardagslivet i en medelstor spansk stad. Det är en njutning att strosa längs gågatorna som kantas av små butiker och tapasbarer. Är du sugen på sightseeing skall du göra ett besök i den gamla moriska borgen Alcazaba.


Upptäck Andalusien med hyrbil

För allra största frihet, rekommenderar vi att du hyr bil några dagar under semestern. Inom ett par timmars bilresa från Almerimar når du en av Spaniens mäktigaste kulturskatter, den moriska borgen Alhambra i Granada. Du har också behändigt avstånd till nationalparken Cabo de Gata, som ligger öster om provinshuvudstaden Almería. Här möts du av ett kargt men spännande landskap, långsträckta sandstränder och små vita byar, bland dem besöksvärda Mojácar.

Karta

Klicka här för att se var hotellet ligger

Fler charterresor till Costa de Almería

Dela nuvarande URL via E-mail