Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf
Skidresor

Hitta din resa till Costa de Almería

Om Costa de Almería

Resor med charter till Costa de Almería - Andalusiens soligaste hörn. Här solar och badar du vid långsträckta stränder i vackert väder men har också nära till flera av södra Spaniens mäktiga kulturskatter. Du kan med fördel kombinera några avkopplande dagar på stranden eller vid poolen, med innehållsrika utflykter till Granada och Sierra Nevada. 

En solsäker semesteroas i södra Spanien 
Här erbjuds ett solsäkert klimat, långsträckta och breda stränder och flera högklassiga hotell nära havet. Närheten till den charmiga provinshuvudstaden Almería, gör det lätt att ta en paus i solbadandet för shopping och en dos äkta andalusisk atmosfär. Läget är också utmärkt för en dagsutflykt till Granada med den majestätiska borgen Alhambra. 


Roquetas de Mar & Aguadulce 
Det är lätt att förstå att Costa de Almería utvecklats till ett populärt semestermål. Flygplatsen ligger utanför Almeria och mellan kustens två största badorter, Roquetas de Mar och Aguadulce, löper en 15 km lång och bred strand. Även under den absoluta högsäsongen finns det gott om plats här! Roquetas de Mar är den större av de båda semesterorterna och här finns också en relativt stor fastboende befolkning vilket gör att staden lever året om. Aguadulce är en mindre ort med lokal atmosfär och bara ett fåtal semesterhotell. 


Sevärdheter nära Almería 
Den besöksvärda staden Granada ligger på behändigt avstånd från Costa de Almería. Här finns den moriska borgen Alhambra, som är en av Spaniens mest välbesökta historiska byggnader. Granada ligger vid foten av bergskedjan Sierra Nevada, som vintertid är en populär skidort. Men här kan du göra intressanta upptäckter även under sommarhalvåret. Kanske gör du ett besök i en så kallad ”Casa Cueva” – en grotta som än idag fungerar bostadshus. 


Golfresa till Spanien
I Roquetas de Mar finns en fin 18-håls golfbana, vilket gör orten attraktiv för dig som vill spela golf under semestern. Några av Solresor hotell, bl.a. Hotel Playa Capricho och lägenheterna Arena Center, ligger dessutom på gångavstånd till banan. I området runt Almería finns ytterligare två bra banor som nås på 30-45 minuters bilresa.

Resmålsfakta

Fakta och väder Costa de Almería

När är det varmast i vattnet? Vad ska man tänka på?
Läs om fakta och väder här >>

 

Upplev det bästa av Costa de Almería

Läs om våra utflykter och inspireras inför resan.
Se och boka här >>

 

Spela golf under semestern

Upptäck några av de bästa golfbanorna på semestern.
Se och boka här >>

 

Res fler tillsammans

Låt Solresor skräddarsy er nästa resa och ta del av flera fördelar.
Se mer och boka här >>

 

Våra områden i Costa de Almería

Bilder och film

Bli inspirerad av bilder och film från Costa de Almeria.
Se bilder och film här >

Hotell

Vi har ett stort urval av hotell i Costa de Almeria.
Se våra hotell här >

Karta

Klicka här för att se var hotellet ligger

FILTERERA RESULTAT

Resenärer

Hitta din resa

Reslängd

  • 7
Datum
Flygplats
Destination
Pris fr.

Dela nuvarande URL via E-mail