Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf
Skidresor

Bilder och film

Bli inspirerad av bilder och film från Costa de Almeria.
Se bilder och film här >

Hotell

Vi har ett stort urval av hotell i Costa de Almeria.
Se våra hotell här >

Costa de Almería

Resor med charter till Costa de Almería - Andalusiens soligaste hörn. Här solar och badar du vid långsträckta stränder i vackert väder men har också nära till flera av södra Spaniens mäktiga kulturskatter. Du kan med fördel kombinera några avkopplande dagar på stranden eller vid poolen, med innehållsrika utflykter till Granada och Sierra Nevada. 


En solsäker semesteroas i södra Spanien 

Här erbjuds ett solsäkert klimat, långsträckta och breda stränder och flera högklassiga hotell nära havet. Närheten till den charmiga provinshuvudstaden Almería, gör det lätt att ta en paus i solbadandet för shopping och en dos äkta andalusisk atmosfär. Läget är också utmärkt för en dagsutflykt till Granada med den majestätiska borgen Alhambra. 


Roquetas de Mar & Aguadulce 

Det är lätt att förstå att Costa de Almería utvecklats till ett populärt semestermål. Flygplatsen ligger utanför Almeria och mellan kustens två största badorter, Roquetas de Mar och Aguadulce, löper en 15 km lång och bred strand. Även under den absoluta högsäsongen finns det gott om plats här! Roquetas de Mar är den större av de båda semesterorterna och här finns också en relativt stor fastboende befolkning vilket gör att staden lever året om. Aguadulce är en mindre ort med lokal atmosfär och bara ett fåtal semesterhotell. 


Sevärdheter nära Almería 

Den besöksvärda staden Granada ligger på behändigt avstånd från Costa de Almería. Här finns den moriska borgen Alhambra, som är en av Spaniens mest välbesökta historiska byggnader. Granada ligger vid foten av bergskedjan Sierra Nevada, som vintertid är en populär skidort. Men här kan du göra intressanta upptäckter även under sommarhalvåret. Kanske gör du ett besök i en så kallad ”Casa Cueva” – en grotta som än idag fungerar bostadshus. 


Upplevelsepaket och rundresa

Om du vill se ännu mer av Spaniens sydligast region, Andalusien, kan du följa med på vår rundresa Under Andalusiens sol som bl.a. tar dig till Granada, Córdoba, Sevilla och Gibraltar.


Golfresa till Spanien

I Roquetas de Mar finns en fin 18-håls golfbana, vilket gör orten attraktiv för dig som vill spela golf under semestern. Några av Solresor hotell, bl.a. Hotel Playa Capricho och lägenheterna Arena Center, ligger dessutom på gångavstånd till banan. I området runt Almería finns ytterligare två bra banor som nås på 30-45 minuters bilresa.

Resor till Costa de Almería

Karta

Klicka här för att se var hotellet ligger

Hitta din resa

FILTERERA RESULTAT

Sortera efter

Avresor från

Pris

Resmål

Restyp

Boendeklassificering

Pension

Faciliteter

Kategorier

Resenärer

Kalender

Visa resultat som
Visa pris som
Välj minst antal solar

Reslängd

  • 7
  • 14