Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf
Skidresor
Fördelar
  • Strandläge
  • Lugn och vacker omgivning
  • Trevligt poolområde med havsutsikt

Pestana Bahía Praia Nature & Beach Resort

4
Fördelar
  • Strandläge
  • Lugn och vacker omgivning
  • Trevligt poolområde med havsutsikt
Tillbaka

RUM & PRISER

  • Antal resenärer
Avbryt Reser från
Från
 
Avbryt Avresedatum
Välj avresedatum
Genomsnittligt pris per månad
Avbryt Reslängd
Reslängd
Avbryt Resenärer

Hotellinformation

  • Luftkond.
  • Pool
  • Restaurang

 Pestana Bahia Praia Nature & Beach Resort ligger naturskönt beläget vid en av São Miguels absolut bästa sandstränder Água d´Alto, ca 20 vackra kustkilometer öster om Ponta Delgada. São Miguel kallas av portugiserna för Ilha Verde, Den Gröna Ön, vilket är lätt att förstå vid en studie av omgivningarna runt Pestana Bahia Praia. Här visar naturen hela sitt yppiga överflöd med förföriskt skiftande landskap och frodig, frisk och fräsch grönska. 

Hotellet erbjuder ett bekvämt boende i luftkonditionerade och välutrustade dubbelrum eller juniorsviter med balkong. På hotellets poolområde med utsikt över stranden och havet finns bl.a. stor lagunformad pool med barnpoolsavdelning, solsängar och pool-/snackbar. Halvpension rekommenderas varmt och efter den fina middagsbufféen blir baren den naturliga samlingspunkten för utbyte av dagens naturupplevelser. En stillsam kvällspromenad längs den långa sandstranden är ett annat ypperligt sätt att smälta den goda maten på. I hotellets spaavdelning finns ett litet gym och bastu. Hotellet har två tennisbanor och till Furnas fina golfbana är det endast 15 km. Lokalbussen till bl.a. Vila Franca do Campo och huvudstaden Ponta Delgada stannar strax utanför hotellområdet. Det i det närmaste oslagbara strandläget och Pestana Bahia Praia fina hotellfaciliteter öppnar alla möjligheter till att kombinera utflykterna och det intressanta utforskandet av den botaniska trädgårdsön São Miguel med en mer traditionell sol- och badsemester.

Om hotellet
Antal rum 102
Avstånd till centrum 20 km (Ponta Delgada)
Avstånd till lokalt centrum 5 km (Vila Franca do Campo)
Avstånd till strand 50 m
Bar Ja
Barnpool Ja
Byggår 1985
Fitnesscenter / Gym Ja
Hiss Ja
Hårtork Ja
Kassafack Mot avgift
Luftkonditionering Ja
Minibar Mot avgift
Pool Ja
Poolhanddukar Ja
Renoverat 2016
Telefon i rummet Ja
Tennis Ja
Tv i rum / lägenhet Ja
WiFi Gratis

Rumstyper:
Nyrenoverade, moderna och luftkonditionerade dubbelrum och juniorsviter med fräscht badrum samt balkong. Satellit-TV, WiFi, minibarkylskåp. 2 ordinarie bäddar samt 1 extrabädd.

Tillval:
Dubbelrum för eget bruk, havsutsikt, halvpension.

Övrigt
Om du bokar utflykter under din vistelse på Pestana Bahia Praia Nature & Beach Resort ska du ta dig till mötesplatsen Turismo i Ponta Delgada där utflyktsbussen har sin utgångspunkt. Transport till och från mötesplatsen bekostas av dig själv. För en del av Solresors utflykter är det möjligt att bli upphämtad vid hotellet - vänligen kontakta din reseledare på plats för mer information. 

Karta

Klicka här för att se var hotellet ligger

Dela nuvarande URL via E-mail