Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf
Skidresor

Hotel Ponta Delgada

3
Tillbaka

RUM & PRISER

  • Antal resenärer
Avbryt Reser från
Från
 
Avbryt Avresedatum
Välj avresedatum
Genomsnittligt pris per månad
Avbryt Reslängd
Reslängd
Avbryt Resenärer

Hotellinformation

  • Luftkond.
  • Pool
  • Restaurang

Charmigt familjeägt hotell i hjärtat av Ponta Delgada
I hjärtat av Azorernas huvudort Ponta Delgada ligger trevliga och inbjudande Hotell Ponta Delgada. Hotellet är perfekt beläget med gångavstånd till såväl stadens livliga centrum som till den stämningsfulla och charmerande hamnpromenaden. Hotellet är som så många andra på São Miguel familjeägt och drivs med stor omsorg och gästvänlighet av en engagerad och närvarande ägarfamilj.


Faciliteter
Hotellet har en inomhuspool där du kan ta ett svalkande dopp eller koppla av på någon av solstolarna. Vill du hellre vila dig under solens strålar kan du besöka hotellets solterrass där det dessutom serveras svalkande förfriskningar och erbjuds en vacker utsikt över staden. Precis utanför hotellet cirka 20 meter ner längs med vägen ligger hotellets restaurang som serverar välsmakande måltider med inspiration från såväl det lokala som det internationella köket. Hotellet erbjuder dessutom flera andra faciliteter såsom bastu, frisör, massage och tvättservice (flera av dessa är dock mot avgift).

Aktiviteter
Hotellets centrala belägenhet är perfekt för dig som vill utforska Ponta Delgada stad och ön Azorerna. Från hotellet är det gångavstånd till flera trevliga restauranger, barer, affärer, sevärdheter och shoppingmöjligheter. Vill du ta dig in till centrum av Ponta Delgada för ett ännu större utbud gällande mat och shopping kan du med enkelhet transportera dig med Ponta Delgadas minibussar som passerar hotellet var 20:e minut under vardagarna. Väl inne i Ponta Delgada rekommenderar vi att besöka den lokala marknaden Mercado de Graça. Här bör du passa på att köpa solmogna väldoftande apelsiner eller öns söta och friska ananas.  Om hotellet
Antal rum 98
Avstånd till centrum 200 m
Avstånd till lokalt centrum 200 m
Avstånd till strand 5 km
Bar Ja
Barnpool Nej
Byggår 1993
Byte av handduk, per vecka 6
Byte av lakan, per vecka 6
Hiss Ja
Kassafack Mot avgift
Kylskåp Nej
Luftkonditionering Ja
Minibar Nej
Parkering Mot avgift
Pool Ja
Poolhanddukar Nej
Renoverat 2016-2018
Restaurang Ja
Städning, per vecka 7
Tv i rum / lägenhet Ja
WiFi Ja
Våningar 6

Rumstyper:
Nyrenoverade dubbelrum med tillhörande badrum samt balkong eller terrass. Dubbelrummen är utrustade med luftkonditionering, telefon, hårtork och tv. Max två vuxna och ett barn kan bo i dubbelrummen. 

Övrigt om Hotel Ponta Delgada:
Hotell Ponta Delgada är centralt beläget och ligger nära inpå Hotell villa Nova. Hotellets restaurang ligger cirka 20 meter från hotellet. Det är gratis wifi i receptionsområdet. 
Observera att transferbussen inte kan köra ända fram till hotellet på grund av trånga och mindre gator inne i Ponta Delgada stad. Därav får du gå en sträcka på cirka 50-100 meter tillsammans med ditt bagage vid din ankomst och hemresa från hotellet. 

Karta

Klicka här för att se var hotellet ligger

Dela nuvarande URL via E-mail