• São Miguel

Karta

São Miguel

Resor med charter till São Miguel på Azorerna - Ett paradis som måste upplevas. Azorerna är en ögrupp i Atlanten med nio magiskt vackra vulkanöar som fram till portugisernas upptäckt 1427 var helt obebodda.

Azorernas huvudö São Miguel rymmer en skattkammare av sevärdheter, upplevelser och utflyktsmål. Här kan man se de sagolika vulkansjöarna Sete Cidades, Fogo och Furnas och de ångande och mullrande vulkangejsrarna som kallas Caldeiras, som för tankarna till ett Island i tropisk grönska.

Föryngringskur på din resa till på São Miguel!
På São Miguel finns också varma källor med järnrikt och enligt legenden föryngrande vatten. Du kan göra ett besök i den romantiska botaniska trädgården Terra Nostra eller beskåda en av Europas två teplantager. På ön odlas också vin, ananas och tobak.

São Miguels huvudstad - Ponta Delgada
São Miguel erbjuder både bedårande natur och livlig stadsmiljö. Huvudstaden på São Miguel heter Ponta Delgada och ligger vackert lutad över en vid bukt. Museer, sevärdheter och historiska gator förenas harmoniskt med hotell, restauranger och butiker. Marinan öppnar famnen för segelbåtar från både Europa och Amerika. För den som vill roa sig är kvällen i Ponta Delgada färgrik och upprymd. Att lyssna till livejazz på en fullsatt musikbar eller dansa på diskotek på en paradisiskt vacker ö mitt ute i Atlanten känns i det närmaste overkligt.

Spela golf på São Miguel
Det jämna subtropiska klimatet ger ett perfekt golfväder året om. Grönare banor är svårt att finna oavsett årstid! Med Solresors prisvärda greenfeepaket ingår förbokade starttider. Du kan spela på någon av banorna Furnas eller Batalha.

Vandring och valskådning
Om du vill ha en aktiv semester kan vi rekommendera någon av São Miguels storslagna vandringsleder. Med Solresors populära vandringsresa har du möjlighet att upptäcka ön under ledning av kunniga vandringsguider. Under en skön semestervecka gör du totalt fyra vandringar som bland annat tar dig till de vackra Tvillingsjöarna och Sete Cidades. Om du hellre ger dig ut på havet kan du följa med på en spännande val - och delfinsafari. Ett riktigt äventyr i spännande närkontakt med dessa stora kloka djur.

Hitta din resa

FILTERERA RESULTAT

resultatvy

Sortera efter

Avresor från

Pris

Resenärer

Kalender

Visa resultat som
Visa resultat som
Visa pris som
Välj minst antal solar

Reslängd

  • 14