Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf
Skidresor

Om São Miguel

Azorernas huvudö São Miguel rymmer en skattkammare av sevärdheter, upplevelser och utflyktsmål. Här kan du se de sagolika vulkansjöarna Sete Cidades, Fogo och Furnas samt de ångande och mullrande vulkangejsrarna som kallas caldeiras. Hortensia och annan blomsterprakt lockar årligen besökare och nästan när som helst på säsongen kan du njuta av den fagra blomman.

São Miguels huvudstad - Ponta Delgada

São Miguel erbjuder både bedårande natur och livlig stadsmiljö. São Miguels huvudstad heter Ponta Delgada och ligger vackert lutad över en bukt. Museer, sevärdheter och historiska gator förenas harmoniskt med hotell, restauranger och butiker. Marinan öppnar famnen för segelbåtar från både Europa och Amerika. För den som vill roa sig är kvällen i Ponta Delgada färgrik och upprymd. Att lyssna till livejazz på en musikbar höjer upplevelsen ett extra snäpp. Många av Solresors hotell ligger i Ponta Delgada och du kan välja mellan att bo i den nyare delen av marinan eller i de historiska kvarteren.

Solresor på São Miguel

De flesta av hotellen i Solresors program ligger i Ponta Delgada. Om det är första gången som du besöker São Miguel rekommenderar vi ett boende i Ponta Delgada. Att bo i Ponta Delgada ger dig perfekt utgångsläge att utforska resten av ön och det är också en kort transfertid från flygplatsen. Våra mest uppskattade hotell i huvudstaden är Hotel São Miguel Park och Hotel Azoris Royal Garden. Vill du upptäcka en ny sida av São Miguel kan du bo i några mindre byar. Vi har hotell i Terra Nostraparken, Povacão, Vila Franca Do Campo och Agua De Alto. I Agua De Alto finns en vacker sandstrand och förstklassiga Pestana Bahía Praia Nature & Beach Resort ligger här.

Läs mer här!

Hotell på São Miguel

Resor till São Miguel

Karta

Klicka här för att se var hotellet ligger

Resmålsfakta

Fakta och väder

Allt du behöver veta om Azorerna innan resan.
Läs mer här »

Utflykter

Läs vårt utflyktsprogram och inspireras inför resan.
Läs mer här »

Spela golf på Azorerna

Kombinera din golfresa med oförglömliga naturupplevelser på Azorerna.
Läs mer här »

Billiga resor till Azorerna

Just nu får du extra boka tidigt-rabatt på utvalda hotell!
Läs mer här »

FILTERERA RESULTAT

Sortera efter

Avresor från

Pris

Resmål

Restyp

Boendeklassificering

Faciliteter

Kategorier

Resenärer

Visa resultat som
Visa pris som
Välj minst antal solar

Hitta din resa till São Miguel

Reslängd

  • 7
Datum
Flygplats
Destination
Pris fr.
tisdag 11 maj
Köpenhamn (CPH) CPH

Antal resealternativ för angiven avresedag:

Totalpris fr. Pris per person fr. 9598 kr
tisdag 18 maj
Köpenhamn (CPH) CPH

Antal resealternativ för angiven avresedag:

Totalpris fr. Pris per person fr. 9598 kr
tisdag 25 maj
Köpenhamn (CPH) CPH

Antal resealternativ för angiven avresedag:

Totalpris fr. Pris per person fr. 15798 kr

Om São Miguel

Upptäck São Miguel

På São Miguel finns varma källor med järnrikt, och enligt legenden, föryngrande vatten. Öns natur, med sina mäktiga scenerier, kommer locka fram upptäcktsresenären i dig. Passa även på att besöka den romantiska botaniska trädgården Terra Nostra eller beskåda en av Europas två teplantager. Att utforska São Miguel är en ren fröjd – antingen kan du boka någon av Solresors utflykter eller ta dig runt på egen hand med hyrbil. Solresor har flera alternativ beroende på hur du vill lägga upp din resa. Föredrar du lugnt tempo och gärna reser i grupp rekommenderar vi Premium Azorerna. Lockas du av äventyr och häftiga upplevelser ska du boka Premium Simma med delfiner eller vårt äventyrspaket. Är du typen som gärna tar dig fram på egen hand är Fly & Drive Azorerna en resa för dig. Vill du vara aktiv och drivs av att upptäcka naturen runtomkring dig är vår vandringsresa det perfekta valet. Oavsett vilken reseform du föredrar kan vi garantera att du får ett oförglömligt äventyr!

Vandring och valskådning

Om du vill ha en aktiv semester kan vi rekommendera någon av São Miguels storslagna vandringsleder. Med Solresors populära vandringsresa har du möjlighet att upptäcka ön under ledning av kunniga vandringsguider. Under en skön semestervecka gör du totalt fyra vandringar som bland annat tar dig till de vackra Tvillingsjöarna och Sete Cidades. Om du hellre ger dig ut på havet kan du följa med på en spännande val - och delfinsafari. På utvalda datum under vår säsong på São Miguel har du också möjlighet att simma med delfiner. Vår premiumresa Simma med delfiner är en uppskattad aktivitet för familjer med äldre barn. Tänk att få komma nära delfiner i deras naturliga miljö mitt ute i Atlanten!

Spännande havsbad

Azorerna och São Miguel är inte en traditionell sol- och baddestination men det finns många överraskningar för den som är sugen på ett dopp i Atlanten. Förutom hotellens fina pooler och bad i de varma källorna i Terra Nostraparken finns det havsbassänger i Ponta Delgadas hamn. Gör som lokalborna och ta ett morgondopp! Runt omkring ön finns flera naturliga havspooler och klipporna vid Ponta de Ferraria erbjuder en unik upplevelse. Havspoolen värms nämligen upp av en underjordisk varm källa och blandat med Atlantens friska vatten nås perfekt badtemperatur. Det är som att bada i en stor havsjacuzzi. 

Spela golf på São Miguel

Det jämna subtropiska klimatet ger ett perfekt golfväder året om. Grönare banor är svårt att finna oavsett årstid! Med Solresors prisvärda greenfeepaket ingår förbokade starttider. Du kan spela på någon av banorna Furnas eller Batalha.

Välkommen till São Miguel!Dela nuvarande URL via E-mail