Paketresa
Rundresor
Premium
Golf

Argassi

Res med charter till Argassi, ett charmigt smultronställe längs Zakynthos ostkust. Här har du nära till allt som gör semestern komplett – sol, bad och shopping i en vacker miljö.

Argassi ligger på grekiska ön Zakynthos, bara fyra kilometer sydost om staden Zakynthos. Med Argassis läge vid havet och berget Skopos i närheten får du en alldeles speciell atmosfär på din semester. Här hittar du smala och långgrunda strandremsor framför flera av hotellen och det finns även en allmän strand i stadens sydliga del.

Argassis restauranger, nöjen och utflykter

När du reser till Argassi får du tillgång till ett stort utbud av mat och dryck och det finns också ett bra utbud för den som önskar förlänga kvällen på en nattklubb. Du har också nära till trevliga Zakynthos stad med fina shoppingmöjligheter och gott om restauranger och barer. Till huvudstaden tar du dig enkelt med lokalbuss, taxi eller det lilla turisttåget. Från Argassis huvudgata kan du även ta bussen till Kalamaki, Laganas och Tsilivi.

Ett populärt utflyktsmål i Argassi för hela familjen är den stora minigolfbanan World Tour Minigolf.

Mat och dryck

På en resa till Grekland och Zakynthos är det nästan ett måste att prova den läckra nationalrätten moussaka, bestående av aubergine, grönsaker och köttfärs. Också färska skaldjur hör till de stora kulinariska upplevelserna på ön, likaså den mest kända specialiteten här - kanin i en välsmakande röd sås.

Hotell på Argassi

Se alla våra trevliga hotell i Argassi på Zakynthos och boka resan idag!

Karta

Dela nuvarande URL via E-mail