Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf
Skidresor

Reseledare

Arbeta som reseledare för Solresor
Är det inte dags att ta chansen att få upptäcka både nya platser och träffa nya människor? Genom att arbeta utomlands får du möjlighet att upptäcka dig själv och utvecklas på olika sätt. Jobbet bjuder på en rad utmaningar och tillsammans med dina kollegor hjälps ni åt med att ta hand om våra gäster och se till att de får en så bra semester som möjligt. Att vara reseledare hos Solresor innebär att du arbetar med ett äkta serviceyrke där du har gästkontakt och ingår i ett team med andra kollegor under säsongen.

Solresors ansikte utåt är du. Med kunskap om resmålet och känsla för service bidrar du med ditt positiva sätt till att våra resenärer får en så bra semesterupplevelse som möjligt.

En reseledare måste vara påläst, kunna sitt resmål och alltid vara tillgänglig. En säsong bjuder på högt arbetstempo i en annorlunda miljö och kultur. Vi kan garantera dig många minnesvärda upplevelser med kollegor och gäster men samtidigt också långa, arbetsamma dagar. Kom ihåg att det är våra gäster som är på semester - inte du.

Vårt mål med vår utlandsorganisation
Vi ska ge våra kunder den bästa semestern genom att erbjuda charterresor av hög kvalitet med en personlig service.

Vilka krav ställer vi?
Du skall ha gymnasiekompetens, god allmänbildning, flytande svenska i tal och skrift, tala god engelska och framför allt ha en hög social kompetens. Det är en fördel om du dessutom har körkort och har haft körkort i minst 1 år (försäkringsregler) då bilkörning ingår i arbetsuppgifterna.

Vi anställer huvudsakligen reseledare som har genomfört utbildningen hos den oberoende guideskolan Service & Co. Läs gärna mer om skolan här. Om du inte har genomfört någon form av guideutbildning, förväntar vi oss att du har yrkserfarehet inom turism eller en gymnasial- och/eller en vidareutbildning inom fritid och tursim. 

Vad blir dina arbetsuppgifter?
Dina arbetsuppgifter består bland annat av att finnas på busstransfers mellan flygplatsen och hotellet, hålla välkomstmöten, ge service åt våra gäster, guida utflykter samt lite administrativt arbete. På våra charterresmål finns alltid ett platskontor där all planering, schemaläggning och och övrig adminstration utgår ifrån.

Som reseledare träffar du gästerna dagligen i hotellreceptionen eller på vårt servicekontor. Vissa dagar i veckan guidar du våra gäster under en utflykt runt resmålet.

Ansökningshandlingar
Ansökningar tas emot löpande.
Skicka din ansök til mail: hro@travelconordic.com Märk mailet med ”Ansökan” samt ert för- och efternamn.


P.g.a det stora antalet ansökningar hinner vi dessvärre inte svara alla personligen. Om vi finner din ansökan intressant hör vi av oss inom 4 veckor.


Dela nuvarande URL via E-mail