Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf
Skidresor

Guideskola

Drömmer du om ett arbete hos Solresor?
Är din dröm att ge gäster service i världsklass som ger minnen för livet? Då har du nu möjlighet att söka arbete hos Solresor och vara med om att skapa semesterminnen för solglada resenärer.

Som researrangör erbjuder vi våra gäster ett brett utbud av resmål till många olika destinationer med unika upplevelser och det är här som du kommer in i bilden. Våra gäster förväntar sig service i världsklass, expertis om destinationen samt förmågan att förmedla den här kunskapen på ett levande sätt. Allt detta har du möjlighet att lära dig, redan innan du är på destinationen.

Bästa sättet att bli redo för ett arbete hos Solresor
Via Solresors samarbetspartner Service & Co., kan du gå en guideutbildning, som ger dig de bästa förutsättningarna för att göra succé som guide. Under en fem veckors vistelse i Spanien eller på Malta kan du få gå en guideutbildning som ger dig mycket mer än bara undervisning i en lokal. Service & Co. hjälper dig att utveckla dig själv och att utmana dina egna gränser. Du kommer att lära dig mycket om dig själv och vem du är, samt förbereder dig på bästa möjliga sätt inför ett arbete som handlar om försäljning och service till många olika människor. Under de fem intensiva veckorna får du mycket praktisk erfarenhet av arbetet som guide, men också möjlighet att arbeta tätt tillsammans med framtida kollegor.
Väljer du att ansöka om arbete och utbildning genom Solresor och Service & Co., erbjuder Solresor ett bidrag till utbildningen på 4.000 SEK. Vill du läsa mer om guideutbildningen och hur Service & Co. utbildar guider så klicka här eller ring direkt till våra medarbetare på telefon: 040 - 18 30 40.

Ta dig en titt på vår hemsida och hitta din kommande arbetsplats!
Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med dig!

Dela nuvarande URL via E-mail