Kvarglömt

Har du glömt eller tappat bort något på resan? Vi kan ge dig kontaktuppgifter till hotellet om du själv vill försöka få tillbaka det du har tappat eller glömt.

Vi kan också hjälpa dig att efterlysa kvarglömda eller förlorade effekter. Observera att efterlysningen måste vara oss tillhanda senast en månad efter hemkomst för att vi ska kunna hjälpa till. Vi har mycket små möjligheter att efterlysa kvarglömda effekter efter att vår platspersonal har lämnat resmålet för säsongen.

Frakt och administrativ avgift på 250:- tas ut oavsett resultat av efterlysningen. I avgiften ingår även porto om effekten upphittas. Observera att högre avgifter kan förekomma beroende på vikt och transportsätt. Vi informerar i så fall om detta och skickar effekten när alla avgifter är betalda. Vi lämnar besked om vi har hittat det efterlysta så snart vi kan, men det kan ta upp till 3 veckor från det att vi har mottagit din anmälan.

Avgiften sätter du in på bankgironummer 894-4308 
Viktigt! Ange ”kvarglömt” samt bokningsnummer vid inbetalning.

Så snart avgiften är oss tillhanda startar vi efterlysningen. Vi återkommer per brev, telefon eller e-post oavsett resultat.

Solresor ansvarar ej för att kvarglömda eller förlorade effekter återfinns. Vi kan inte hållas ansvariga för de efterlysta föremålens skick. Vi ansvarar inte heller för postgången.

Med anledning av tullbestämmelser kan vi inte eftersöka elektronik, värdefulla saker (såsom smycken) eller kontanter/betalningsmedel när det gäller resor utanför EU. Vi kan inte heller hjälpa till med kvarglömda parfymer, krämer eller andra flytande produkter.

Har du glömt något ombord på flyget, ber vi dig att kontakta respektive flygbolag.

För att vi ska kunna hjälpa till med efterlysning av något kvarglömt ber vi ber dig fylla i nedanstående uppgifter.

PERSONLIGA UPPGIFTER
 
 
 
 
 
 
 
UPPGIFTER OM RESAN
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dela nuvarande URL via E-mail