KVARGLÖMT

Har du glömt eller tappat bort något på resan? Nedanför finner du information om hur vi kan hjälpa dig.

Kvarglömda föremål på flyget
Om du har glömt något på flyget (utresa och/eller hemresa) ska du kontakta ”Lost & Found” på den flygplats som ditt flyg landande på. Om du har glömt något på flyget i samband med din utresa har du själv möjlighet att hämta föremålet på den aktuella flygplatsens ”Lost & Found”. Om du har glömt något på flyget i samband med din hemresa kontaktar du ”Lost & Found” på den aktuella flygplatsen du reste hem till för vidare information och hjälp.

Kvarglömda föremål i säkerhetskontrollen
Om du har glömt något i säkerhetskontrollen på destinationen i samband med din hemresa, kan våra reseledare vara behjälpliga med att hämta föremålet och leverera det till dig. För att detta är möjligt krävs dock en tydlig beskrivning av ditt kvarglömda föremål samt en skriftlig tillåtelse av dig som resenär där du bekräftar att vår destinationschef – vars namn ska framgå på tillåtelsen, får hämta ut ditt kvarglömda föremål. Observera dock att detta är mot en avgift på cirka 350 kronor och att du ansvarar för alla utgifter gällande porto och frakt. Solresor ansvarar inte för transporten av ditt föremål från destinationen fram till avtalad levereringsadress.

Kvarglömda föremål på transferbussen, hotellet eller andra platser på destinationen
Om du kommer på att du har glömt något på resmålet när du väl har kommit hem till Sverige igen, är du välkommen att kontakta vår kundservice, för deras möjlighet att i sin tur kontakta våra reseledare på destinationen. Mot en avgift på 350 kronor och övriga utgifter gällande porto och frakt, kan vi vara behjälpliga med att efterlysa ditt kvarglömda föremål. För att detta ska vara möjligt behöver vi få en så noggrann beskrivning som möjligt av ditt kvarglömda föremål samt ditt fullständiga namn och bokningsnummer. Om våra reseledare hittar ditt kvarglömda föremål kommer de att kontakta vår kundservice, som i sin tur kontaktar dig. Solresor ansvarar inte för transporten av ditt föremål från destinationen fram till avtalad levereringsadress. Om du har glömt något föremål på destinationen medan du fortsatt befinner dig där, ber vi dig vänligen att kontakta våra reseledare på plats för deras möjlighet att hjälpa dig. 

 

Dela nuvarande URL via E-mail