Paketresa
Rundresor
Premium
Golf
  • Costa de la Luz

Costa de la Luz

Costa de la Luz, eller ljusets kust, sträcker sig från Gibraltar i öst ända bort i väst till gränsen där Spanien möter Portugal. På Costa de la Luz råder en genuin andalusisk atmosfär och prisnivån är betydligt lägre än på flera av de mer välkända spanska turistorterna. Här kan du med fördel njuta av både sol och bad samt golfspel.

Golfhotell av hög klass
På Costa de la Luz hittar du en rad strandnära hotell som även erbjuder golfbanor. Solresor erbjuder en rad olika paketlösningar med både hotell och golfspel på golfbanor av internationell standard.

Utflykter
När du vill ta en paus i golfspelandet finns det mycket att upptäcka. Ett absolut måste är Sevilla, som är Andalusiens huvudstad, belägen ca 1,5 timmes bil- eller bussresa från badorterna på Costa de la Luz. Sevilla är en storstad (Spaniens fjärde största!) med en bevarad äldre stadskärna, en gigantisk katedral, klocktornet La Giralda och det arabiska fortet Alcázar. Lägg till det lite shopping på Calle Sierpes så är dagen komplett!

• Förbokade starttider.
• Golfpaketen kan bokas fram till 10 dagar före avresa. Med reservation för slutförsäljning.

Nuevo Portil GC

Nuevo Portil GC är en magnifik parkbana av högsta kvalitet. Banan är ritad av Alfonso Viador och kännetecknas av breda fairways och dogleghål – en utmaning för alla golfspelare! Banan brer ut sig över 46 hektar och har en längd på 60 410 meter. Närheten till havet och de närliggande naturreservaten bidrar till en lugn och skön golfupplevelse.
Det utmärkta klubbhuset kompletterar hela spelupplevelsen och här hittar du fina faciliteter som exempelvis stora omklädningsrum, pool och eget spa. Här kan du koppla av i relaxavdelningen både före och efter spel.

Läs mer om Nuevo Portil GC här »

Nuevo Portil GC 5-dagars golfpaket (ingår i priset)

Islantilla GC

År 1992 öppnade Islantilla Golf och golfbanan fick snabbt ett internationellt erkännande. 1995 var Islantilla Golf värd för Turespaña Masters och sedan dess har olika turneringar hållits här. År 2000 hamnade man dessutom på listan över de 100 bästa golfbanorna i Europa av tidningen Golf Digest.
Här väntar 27 hål av olika karaktär runt tre 9-hålsbanor som bjuder på en varierad svårighetsgrad. Här kan alla typer av golfspelare få en utmaning! Naturligtvis finns det mycket bra träningsfaciliteter som driving range med 60 utslagsplatser, tre övningsbunkrar, två puttgreener och ett närspelsområde. Missa inte att besöka klubbhuset efter sista hålet, där du kopplar av i restaurangen eller med svalkande dryck på terrassen.

Läs mer om Islantilla GC här »

Islantilla GC 3 eller 5-dagars golfpaket (3 dgr ingår i priset)

Isla Canela GC

Den 18-håliga golfbanan ligger allra mest sydväst av alla banor i Spanien. Isla Canela GC är en relativt platt parkbana som är vackert omringad av apelsin-, oliv- och eukalyptusträd. Banan är enkel att gå och passar därmed alla nivåer. Många av hålen utmanar dig i att spela säkert med kortare klubba och inte falla för frestelsen att gå för greenen över vattenhinder. På klubbhusets härliga terrass kan du koppla av med en svalkande dryck efter en välspelad runda.


Läs mer om Isla Canela GC här »

Isla Canela GC 5-dagars golfpaket (ingår i priset)

Dela nuvarande URL via E-mail