Miami

Miami i Florida är en klassisk sol- och badort som lockar en stor internationell publik. Här präglas staden av karibiska, latinamerikanska och europeiska influenser.

I Miami finns alla förutsättningar för en underbar semester; storstadens utbud av shopping, kultur, uteliv och sevärdheter i kombination med mat och dryck från all världens kök kryddat med stränder av yppersta klass.

Miami är känt från filmer och musikvideo, där solbrända jetsetters kör runt i cab, shoppar i lyxbutiker och njuter av livet under palmerna. Verkligheten är inte långt borta – i alla fall inte på South Beach vars strand är otroligt fin och nattlivet intensivt och lätt sofistikerat. Pulsen är hög och på de trendigaste ställena är även kändisfaktorn hög. I butikerna i Lincoln Road Mall och längs Ocean Drive kan du också ägna dig åt shopping, trevliga restaurangbesök eller så spanar du på de färgglada byggnaderna i Art Deco-stil. Det berömda Miami-livet upplevs bäst genom att sakta promenera på stranden och i stan. Men Miami är mycket mer än drinkar och glamour. Det kan varmt rekommenderas att upptäcka mer av staden, som faktiskt bjuder på massor av roliga och överraskande upplevelser.

Att se och göra

I Florida är det bekvämt att bila runt och det märks verkligen att USA är bilens förlovade land. Du kör på fina highways, det är lätt att hitta och du får helt enkelt mer ut av din semester. Med hyrbil kan du göra utflykter till flera spännande platser, till exempel läckra Key West, eller varför inte ge dig ut på alligatorspaning i naturreservatet Everglades. Spela golf på någon av de högklassiga banorna i Miami med omnejd, besök enorma shoppingcentret Sawgrass Mills Mall utanför Fort Lauderdale eller flotta Aventura Mall strax norr om Miami.

Till Miami plockar du ihop din egen resa. Du väljer själv avresedatum, reslängd och hotell. När du bokar flyg och hotell med oss är du skyddad av paketreselagen.

Populära utflykter och aktiviteter

Väder och medeltemperaturer