London

Res iväg på en weekend till London med flyg och hotell inkluderat! Med kort flygtid och flexibel reslängd får du alla möjligheter att uppleva den händelserika och populära staden. London passar utmärkt för en weekend eller en minivecka. Upplev staden som har allt - från exklusiv shopping, historiska sevärdheter, legender, musikaler och brittisk artighet. Du väljer när och hur länge du ska resa och dessutom gäller resegarantin från början till slut!

Det är något särskilt med London. Från världsberömda musikaler, fotboll i toppklass till traditionella engelska pubar och givetvis storslagen shopping. London är en stad som ständigt lockar besökare. Här trivs kompisgäng, par och barnfamiljer för det finns ju alltid något att göra! Möjligheterna är oändliga - ta dig till Camdens eller Shoreditchs marknad, gå på British museum, spana in Big Ben och varva ner på en pub i Soho. Oavsett vilken anledning du har för att resa till London finns något för alla smaker.

Listan på saker att göra i London kan göras riktigt lång. Här vimlar det av legender och historier - allt från nutid till mytomspunna berättelser och kända som fiktiva platser. Utforska hemligheterna i Tower of London, besök Houses of Parliament och hör en och annan historia om Buckingham Palace. Missa heller inte Tower Bridge, London Eye eller Westminster Abbey. Dessutom finns det alltid olika utställningar och museer att besöka. Om du föredrar olika typer av evenemang kan du gå på fotboll, konsert eller varför inte den senaste musikalen? Vill du komma närmare den lokala känslan ska du givetvis besöka en lokal pub.