Träningsresa - Styrka & Kondition La Palma

4
Tillbaka

RUM & PRISER

  • Antal resenärer
Avbryt Reser från
Från
 
Avbryt Avresedatum
Välj avresedatum
Genomsnittligt pris per månad
Avbryt Reslängd
Reslängd
Avbryt Resenärer

Styrka & Kondition La Palma

Res till den fantastiskt vackra Kanarieön La Palma. Bo på populära, exklusiva och träningsvänliga La Palma Sport.

Boka träningsresan Styrka & Kondtion, träffa nya vänner och kom hem utvilad och mer motiverad än någonsin att leva ett hälsosamt liv.
Solresors motto med träningsresorna är att kombinera en härlig semester med bra träning tillsammans med våra duktiga instruktörer.

Under denna härliga tränings- och semestervecka riktar vi in oss på att svettas mycket och forma kroppen!  En tuff träning som utmanar dig mentalt och fysiskt. Kombinationen av konditions- och styrketräning ger effektiva resultat och formar en starkare och friskare kropp. Under träningsveckan kör vi bl.a. BODYATTACK®, BODYCOMBAT® och GRIT™ CARDIO. 

Alla kan vara med, du "tävlar" bara med sig själv och efter dina egna förutsättningar. Har du däremot aldrig tränat tidigare - får du mer ut av träningsresan Kom-i-Gång eller Kom-i-Form.

Träningspassen är planerade tidigt och sent på dagen, för att vi ska kunna njuta av sol & bad mitt på dagen. Tillsammans provar vi olika träningsaktiviteter för att du ska hitta just den träningsformen som passar dig. 
Styrka & Kondition

 

Priser/avresor

Allt detta ingår i träningsresan Styrka & Kondition:
• Flyg tur och retur
• Boende i dubbelrum på La Palma Sport
• All inclusive
• Träningspass enligt program vecka 1
   
Avresa 27 mars 2019 1 vecka
Del i dubbelrum fr. 11 599 kr
   
Yoga-matta: Ta med egen matta eller beställ av oss under "paket".   

Program

Preliminärt program för Styrka & Kondition med avresa från Arlanda, Landvetter och Kastrup:

Torsdag
19.00 Välkomstmöte och mingel
19.45 Gemensam middag 

Fredag
07.00* Morgon Yoga 45 min
09.30 SOS - Styrka och Smidighet 60 min
17.00 Crosschallange, 30 min
17.30 CXWORX® 30 min

Lördag
07.00* BODYBALANCE® Strength, 45 min 
09.30 HIIT, 30 min
10.00 Yin Yoga 45 min
16.30 Cirkelträning 45 min
17.15 BODYBALANCE® Flexibility, 30 min

Söndag
09.00 BODYATTACK®, 60 min 

Måndag 
07.00* Morgon Yoga 45 min 
09.30 SOS - Styrka och Smidighet 60 min 
17.00 Crosschallange, 30 min
17.30 CXWORX® 30 min 

Tisdag
07.00* BODYBALANCE® Strength, 45 min 
09.30 Cirkelträning 45 min
10.15 BODYBALANCE® Flexibility, 30 min
17.00 HIIT, 30 min
17.30 Yin Yoga 45 min
19.15 Mingel innan middag
19.45 Gemensam middag

Träningsformer

Styrka & Kondition  är en superintensiv konditionsklass som är utformad så att de flesta kan vara med. Med enkel koreografi tränar du kondition och uthållighet under två intervaller med en aktiv återhämtning. Hög puls, armhävningar och fantastiskt peppande musik.

CXWORX® är en förkoreograferad klass med funktionell stryrketräning för core-musklerna.En tuff träning som utmanar dig mentalt och fysiskt. Stramar åt och tonar musklernas kärna. Fokuserar på de muskler somhåller samman överkroppen med underkroppen. Förbättrar funktionell styrka för balans, rörlighet och förebygger skador. Vi jobbar med motstånd i form av gummiband vilket gör det möjligt att anpassa belastningen och utmana kroppen maximalt.

GRIT™ CARDIO är en tuff och effektiv träningsform som utförs med eller utan redskap under 30 minuter. Hela kroppen involveras med funktionella rörelserna under hög intensitet och gränsen mellan kondition och styrka suddas ut. Övningarna utförs mot klocka. Antingen ett givet antal övningar så snabbt som möjligt eller en given tid under vilken du skall utföra så många repetitioner du kan. Detta gör att du hela tiden kan se framsteg och tävla emot dig själv. 

BODYCOMBAT® är den ultimata kampsportsklassen som utmanar både hjärna och hjärta. Till motiverande musik och med en kombination av olika självförsvarsdiscipliner tränar du kondition och fokusering. En chans att släppa loss och ha kul!

MjukYoga är en lugnare form av yoga som utgår från Livsyogan/kundaliniyogan. Den vänder sig främst till personer som söker en mjukare form av yogaträning, för att underhålla, behålla samt stimulera smidighet och rörelsefriheti både kropp och sinne. Yogaövningarna utförs sittande/liggande på matta och har utgångspunkt från individens förmåga och kapacitet. Det innefattar mjuka, enkla yogaövningar, guidade avslappningsövningar, visualiseringar samt meditationer där syftet är att skapa ett inre lugn.
 
Observera: Ta med din egen yogamatta eller förbeställ en av oss.
 
Vi reserverar oss för ev. ändringar i programmet som kan uppstå på grund av t.ex. ändrade flygtider -och flygdagar eller byte av instruktör.
Program och mer information skickas hem ca två  veckor innan avresan.
 
Program och mer information skickas per mejl innan avresa.
 
Vill du ha hjälp med bokning och prisinformation, kontakta gärna Solresors försäljningsavdelning på 0775 - 51 00 00.

 

Instruktören

Under merparten av träningsveckorna vi erbjuder kommer du att träna med Susanne Henning. Susanne har en lång och gedigen meritlista inom hälsa och träning. Hon har arbetat med friskvård och träning sedan tidigt-80 tal, tycker om nya utmaningar, är av åsikten att man alltid kan lära något nytt och ser vikten av att följa utvecklingen. Världen förändras vilket också förändrar våra behov inom hälsa och träning, detta eftersom det hela tiden måste finnas en balans i din träning och i ditt liv.

Hon har tillsammans med sin man under många år drivit en friskvårdsanläggning i Malmö, hon har utbildat en mängd instruktörer inom gruppträning. Susanne och hennes man har tillsammans med Solresor även varit med utvecklat våra träningsresor sedan 2006. Idag driver Susanne en Yoga och Pilates studio i Höllviken, gör friskvårdsuppdrag för företag och arbetar som Personlig Tränare.

Susannes mål som instruktör är att vi har kul tillsammans, att skapa en gruppdynamik som får dig att ge det lilla extra och att du känner dina Må-bra hormoner flöda i kroppen. Susanne kan konsten att anpassa träningen så att alla kan vara med. Hennes motto är – Anpassa träningen utifrån dina egna förutsättningar, då blir det både kul och motiverande.

Hotellinformation

  • All Inclusive
  • Barnpool
  • Gratis WiFi
  • Luftkond.
  • Pool
  • Restaurang
  • Spa

All inclusive-hotell med fenomenala träningsmöjligheter i en vacker semestermiljö!
Se fram emot en aktiv semestervecka på utmärkta La Palma Sport Resort med träningsfaciliteter i en exotisk och inspirerande miljö utöver det vanliga! Här finns fantastiska förutsättingar för såväl vardagsmotionären som elitidrottaren att kombinera sportaktiviteter och träning med bekymmersfri avkoppling på ett riktigt bra all inclusive-hotell med bl.a. ett av Kanarieöarnas största poolområden. Den stora grönskande hotellträdgården med storslagen utsikt över Atlanten hyser inte mindre än 10 olika utomhusbassänger med en total sötvattenyta på hela 7.500m2 samt en vackert anlagd sandstrand. Här får du de bästa av två världar oavsett om det är aktiv träning eller tid i solsängen som står överst på dagsprogrammet.

Alldeles nytt toppmodernt gym och fitnesscentrum!
Under sommaren 2018 har det gamla kongresscentrat på Hotel La Palma Princess gjorts om till ett toppmodernt och välutrustat gym och fitnesscentrum. Här har du över 1200m2 träningsfaciliteter till ditt förfogande med splitter nya redskap och utrustning för styrketräning, cardio, spinning, aerobic, yoga m.m. De professionella tränings- och aerobicsintruktörerna på La Palma Sport Resort erbjuder ett välavägt och varierat progam av gruppträningspass såsom BodyPump, BodyBalance, CXWorx, funktionell träning, DanceAerobic, HIIT, cirkelträning, styrketräning, spinning, yoga m.m.

”Run with the Manager!”
La Palma Sport Resort ligger rakt i sydväst nedanför byn Fuencaliente på en av de platser med flest soltimmar i hela Europa och med 700 meter höga, branta och delvis vinodlingsbeklädda bergssluttningar som vind- och molnskyddande fond. Hotelldrömmen som ursprungligen uppfördes som två hotell – Teneguía Princess efter vulkanen Teneguía 4 km bort och La Palma Princess – består av flera vackra hotellbyggnader i smakfull kolonialstil som tillsammans blir som en hel liten kanarisk by i en jättelik hotellträdgård omgiven av bananplantager. I hotellträdgården samt i de vackra omgivningarna finns markerade löp-, jogging- samt power walk-rutter utmärkta av varierad svårighetsgrad och distans. Då hotellchefen personligen har ett stort intresse för löpning och själv löptränar flitigt arrangeras flera veckor under säsongen “Run with the Manager”-pass där hotellchefen själv visar hotellets olika löpningsrutter.

Tennisbanor, multicourt samt beach volleyboll vid poolen!
På La Palma Sport Resort finns sex tennisbanor vackert belägna med utsikt över havet. Hotellet har sin egen Tennis Academy med tennistränare och här finns både möjlighet till eget spel med egen medhavd utsrustning (ingår) och att boka tennislektioner och hyra utrustning (avgift). I anslutning till tennisbanorna finns även en multicourt för t.ex. handboll eller fotboll “five a side”. På den anlagda sandstranden i anslutning till en av poolerna finns möjlighet att spela beach volleyboll.

Ett eldorado för mountainbike-cykling
Ön La Palma är närmast ett paradis för “mountainbikers” med sin storslagna natur, kuperade omgivningar och många fina rutter och möjligheter till mountainbikecykling. Här kan man både följa märkta rutter och cykla mer på egen hand. Hotellet samarbetar med öns mest välrenommerade professionella cykelcentrum BIKE’n’FUN som både erbjuder mountainbikes för uthyrning och arrangerar guidade cykelutfärder av olika svårighetsgrad. Här finns allt från skogs- och grusrutter för nybörjaren till mycket avancerade och tuffa ”up- and downhills” för den erfarne utövaren.

Spa “Aqua Princess” för välbefinnande och sköna avslappnande stunder
Efter ett aktivt träningspass står hotellet Spa ”Aqua Princess” till förfogande för de vuxna gästerna (åldersgräns 18 år) med bl.a. uppvärmd vattenmassagebassäng, jacuzzi, kallvattenpool samt möjlighet till olika typer av massage och skönhetsbehandlingar. På temat friskvård finns även bastu och turkiskt bad.

Ett bekvämt semesterhotell för alla åldrar, familjekontellationer, par och singelresenärer
La Palma Sport Resort ingår som en del av det stora semesterhotellet La Palma Princess och förutom alla sport- och träningsmöjligheter finns här utmärkta förutsättningar för en avkopplande vistelse med alla tänkbara hotellfaciliteter för alla åldrar och olika familjekonstellationer. Här trivs såväl storfamiljen med olika intressen som paret eller singelresenären. Boendet är bekvämt i rymliga rum och under vistelsen njuter du av all inclusive med mat och dryck inkluderat i priset.


  

Om hotellet
A la carte-restaurang Ja
Antal rum 625
Avstånd til restaurang 10 km
Avstånd till flygplats 30 km
Avstånd till lokalt centrum 10 km, Los Canarios
Avstånd till strand 1,5 km, Playa la Zamora
Bar Ja
Barnpool Ja
Byggår 2004
Byte av handduk, per vecka 7
Byte av lakan, per vecka 2
Fitnesscenter / Gym Ja
Hiss I en del av hotellet
Hårtork Ja
Hälsocentrum & Spa Mot avgift
Kassafack Mot avgift
Lekplats Ja
Luftkonditionering Ja
Massage Mot avgift
Minibar Mot avgift
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhanddukar Ja
Reception Ja
Restaurang Ja
Städning, per vecka 7
Tennis Ja
Tv i rum / lägenhet Ja
WiFi Ja
Våningar 3

All inclusive

Allt detta ingår i All inclusive:

• Frukost- och middagsbufféer i hotellets huvudrestaurang "Taburiente".
• Lunchbuffé serveras som regel i huvudrestaurangen (plats för lunchservering kan variera under säsongen).
• Pizza, sandwich och glass från någon av hotellets barer/restauranger mellan kl 12.30-18.00.
• Snacks kan också fås i Coco Loco-baren från kl 11.00.
• Måltidsdryck i form av bordsvin, öl, läsk och mineralvatten.
• Ett urval av lokala alkoholfria och alkoholhaltiga drycker från hotellets barer mellan kl 10.00-24.00.
• En middag per vistelse i en av hotellets à la carterestauranger (förbokning krävs).
• Två fria inträden per vistelse till hotellets spa.

Observera: konsumtion ur minibaren ingår ej.

 

Karta

Klicka här för att se var hotellet ligger

Dela nuvarande URL via E-mail