Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf
Skidresor
  • Feel Good

Översikt

På den här typen av träningsresa ska du precis som namnet på resan avslöjar, må bra! Följ med på en härlig träningsresa som utöver träningsprogram bjuder på några extra aktiviteter. I dagens samhälle lever många av oss i en hektisk vardag och har en hel del ”måsten” och höga krav på oss själva. Tiden räcker sällan till och vi stannar allt för sällan upp i nuet och bara njuter. Bryt mönstret - kom iväg från vardagen på en riktig energifylld semester. Träffa nya vänner, ta hand om din kropp samtidigt som du äter och dricker gott under en härlig semestervecka, tillsammans med Solresors utvalda instruktörer.

Det skall vara roligt att träna!
Gemenskapen är viktig! Vid middagarna ser vi till att reservera bord i restaurangen, för dig som vill äta tillsammans med andra deltagare. Det brukar vara mycket uppskattat. Vi är EN grupp och alla tränar tillsammans. Vi har alltid en gemensam välkomst och en avslutningsmiddag!

All inclusive ingår!
Stora, rikliga bufféer och fri dryck hela dagen/kvällen. Våra duktiga och välutbildade instruktörer, kommer från en av södra Sveriges största friskvårdsanläggningar; Forum för Kropp & Själ.

Aktiv semester!
Våra träningsresor är noga utvalda. Vi väljer datum, resmål och hotell utifrån att man ska kunna kombinera en härlig semesterresa, må bra och träna under bar himmel i den ljumma sommarvinden! Vi på Solresor tror på tanken att förena träning och hälsa med den avkoppling och välbefinnande som en semesterresa ger. Följ med på en semester i hälsans tecken, träna hur mycket eller lite du vill. Inga pekpinnar!

Rolig träning, inspirerande ledare, nyfunna vänner och alla skratt är några av anledningarna till att vi har så många återkommande resenärer på våra träningsresor.

Feel Good

Feel Good Mallorca

Följ med på en härlig tjejresa som utöver träningen bjuder på smakfull vinprovning, tapasmiddag och en shoppingtur i Palma.

Dela nuvarande URL via E-mail