MIND Triathlon på Mallorca

Datum: Datum för 2021 kommer snart.
Destination: Mallorca
Hotell: Palm Garden med All inclusive
Avreseort: Stockholm, Göteborg och Köpenhamn
Pris: 11 795:- / person i tvårumslägenhet

Tillägg för tvårumslägenhet för eget bruk: 1575:-

Priset inkluderar:
• Flyg tur och retur till Mallorca
• Busstransfer 
• Boende i tvårumslägenheter på Palm Garden med All inclusive
• Träning enligt program med de bästa cykelrutterna på Mallorca
• Simning i öppet vatten och i bassäng
• Löpning och teknikträning längs stranden
• Inspirationsföreläsningar
• Bagage 20 kg

Observera att eventuell turistskatt hos hotellet kan tillkomma.

Om resan

Följ med på en rolig och inspirerande resa till Alcudia där vi utvecklar våra kunskaper i simning, cykling och löpning för att ta nästa steg som Triathleter.
Med Palm Garden lägenheter i Alcudia som bas har vi bara ett par steg ner till den lugna bukten med stilla vatten som blivit lagom varmt att simma i under april. För cykelturerna har vi både nära till Mallorcas vackra landsbygd som till fina utmanande turer i bergen med Sa Calobra som en höjdpunkt. Cyklingen är grenen där vi lägger mest fokus och många mil på lugna fina väggar i toppklass lovas. Det kommer att bli flera olika fartgrupper på cykelturerna där vi kör fart efter kamrat. Turerna kommer variera i distans och svårighetsgrad där alla har möjlighet att utmana sig själva. Vår stora erfarenhet av att cykla på Mallorca har gjort det möjligt för oss att hitta guldkornen som både ger en bra cykelupplevelse och riktigt starka cykelben inför sommaren. Löpningen sker runt Alcudia och såklart längs stranden. Fyller på med ny energi gör vi i hotellets restaurang som erbjuder en härlig buffé.

Resan riktar sig till alla, oavsett om du bara har lite erfarenhet av simning, cykling och löpning eller om du har genomfört Triathlon tidigare.

Exempel på hur en dag kan se ut:
08:00 Simning i havet med teknikövningar, strandstart och Australien exit
09:30 Frukost
10:30 Cykling 3-5 timmar med fika på torget i Petra
17:00 Kvällsjogg längs stranden 3-10 km med stretching 
18:30 Kvällsmat

Instruktörerna Fredrik och Maria Ekström

Något av det bästa med triathlon är att åka på träningsläger och umgås med likasinnade. Det har vi gjort varje år och ofta mer än en gång om året. Vi har tagit ett steg i taget och 2018 nåde vi toppen på vår trappa då vi båda bärgade en medalj på Ironman World Championship i KONA Hawaii.

Vi driver MIND Triathlon som handlar om gemenskap och att inspirera varandra. 2017 höll vi vårt första MIND Triathlon-läger på Mallorca och sedan dess har det blivit läger både sommaren 2018 och 2019. Vi har även erfarenhet som ledare på Svenska triathlonförbundets läger och som ledare på några cykelveckor på Mallorca.

Vi har genomfört vars 10 Ironmans och ca 10 Ironman 70,3 jorden runt. Vi älskar sporten för utmaningen och att det alltid finns något nytt runt hörnet. Det är roligt att lära nytt och sen kunna förmedla den kunskapen vidare till fler. 

Vår starka sida är att hela tiden utvecklas själva och att hjälpa andra ta nästa steg emot nästa utmaning. Vi kommer ha med flera ledare under årets resa till Mallorca för att leverera ett komplett läger för alla deltagare.

Fredrik och Maria Ekström började med en svensk klassiker under 2011 och övergick till triathlon 2012. För mer info om Fredrik och Maria gå in på https://ekstromtriathlon.com.

 

Anmälan

 


 


 


Tillval:
Avreseort: *


Betala var för sig: (Vänligen fyll i alla epostadresser ovan om ni önskar att betala var för sig.) *


 
 
 
 
 

Dela nuvarande URL via E-mail