Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf
Skidresor

Hotel do Mar

3
Tillbaka

RUM & PRISER

  • Antal resenärer
Avbryt Reser från
Från
 
Avbryt Avresedatum
Välj avresedatum
Genomsnittligt pris per månad
Avbryt Reslängd
Reslängd
Avbryt Resenärer

Hotellinformation

  • Barnpool
  • Gratis WiFi
  • Luftkond.
  • Pool

Pittoreskt charmigt hotell intill vattnet
Hotel do Mar ligger i byn Povoação på São Miguel, som räknas som huvudön på Azorerna. Hotellet är beläget vid hamnpromenaden och härifrån tar du dig lätt till de många vackra delarna på ögruppen Azorerna. Hotellet är modernt, bekvämt och erbjuder all komfort du kan önska dig. Här råder dessutom rogivande och harmoniska omgivningar som ger dig de bästa förutsättningar för en härlig semester. 

Hotel Do Mar har ett mindre fint samt inbjudande poolområde där du kan ligga och koppla av och insupa den härliga amtosfären. Njut av solens strålar på en av solsängarna eller sov middag efter en dag fylld av äventyr på São Miguel. Hoteller har även en restaurang som serverar frukost varje dag. I hotellets bar kan du också få kalla förfriskningar under dagtid och välsmakande färggranna drinkar om kvällarna. 

Hotel Do Mar är ett fantastiskt ställe att bo på om du önskar en semester fylld med natur och spännande upplevelser. Hotellet är en perfekt utgångspunkt för idg som vill uppleva Azorerna och alla dess smultronställen. Om du väljer att bo här rekommendrar vi att du bokar en hyrbil och ger dig ut på upptäcktsfärd för att uppleva alla de sevärdheter som denna unika ö har att erbjuda. Om hotellet
Antal rum 36
Avstånd till centrum 10 km, Furnas
Avstånd till lokalt centrum 0 m, Povoação Village
Avstånd till strand 50 m
Bar Ja
Barnpool Ja
Fitnesscenter / Gym Ja
Hiss Ja
Hårtork Ja
Jacuzzi Ja
Luftkonditionering Ja
Parkering Ja
Pool Ja
Restaurang Ja
Tv i rum / lägenhet Ja
WiFi Gratis
Våningar 2

Rumstyper
Bekväma samt välinredda dubbelrum med tillhörande badrum samt balkong eller terras. Dubbelrummen är utrustade med TV, wifi, telefon och luftkonditionering. Max 2 vuxna och 1 barn kanbo i dubbelrummen. 

Pension
Vistelsen på Hotel do Mar är inklusive frukost. 

Mer om Hotel Do mar
När du bor på Hotel Do Mar rekommenderar vi dig att hyra bil så att du kan utforska såväl denna del av ön, som öns andra områden. I området Provacao är det begränsad reseledarservice och om du vill boka någon av Solresor utflykter ska du vara uppmärksam på att du själv ska sörja för att ta dig till uppsamlingsplatsen i Ponta Delgada. 

Övrigt

Bor du på Hotel do Mar och deltar på en av Solresors arrangerade utflykter är mötesplatsen vid Turismo i huvudstaden Ponta Delgada. Transport till och från mötesplatsen bekostas och ordnas på egen hand. På vissa utflykter finns det möjlighet att bli upphämtad och avsläppt på andra platser. Kontakta reseledaren på plats för att höra om detta är en möjlighet. 

Karta

Klicka här för att se var hotellet ligger

Dela nuvarande URL via E-mail