Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf
Skidresor

Hotel Caloura Resort

4
Tillbaka

RUM & PRISER

  • Antal resenärer
Avbryt Reser från
Från
 
Avbryt Avresedatum
Välj avresedatum
Genomsnittligt pris per månad
Avbryt Reslängd
Reslängd
Avbryt Resenärer

Hotellinformation

  • Luftkond.
  • Pool
  • Restaurang

Azorerna ända in på hotellrummet!

Hotel Caloura Resort är ett ytterst charmigt, välskött och nybyggt hotell med fina faciliteter, beläget på klipporna i Água de Pau. De vackra omgivningarna med vinodlingar, grönskande och blommande vilda växter, fantasifulla klippformationer, naturliga havsvattenpooler och vackra små sandstränder ger besökaren Azorerna ända in på hotellrummet. Hotellet har kontinuerligt renoverats och här erbjuds ett bekvämt boende i fräscha dubbelrum med luftkonditionering, satellit-TV, telefon och minibar.

Calouras poolområde inbjuder till bad. En eftermiddag i solsängen för att smälta alla vackra naturintryck från förmiddagsutflykten är en njutning. På hotellet kan du aktivera dig i med att spela tennis, besöka hotellets fitnessrum eller testa på att dyka i hotellets PADI-center.. Är det extra avkoppling som står på schemat kan du bada bastu (mot avgift) eller boka en massagebehandling (mot avgift). Du har även möjlighet att prova på yoga om du vill kombinera avkoppling med aktivitet för såväl själ som kropp. 

Missa inte heller att gå ner på klipporna en kväll! Sitt ned, andas in den friska havsdoften, lyssna till hur vågorna letar sig in mellan klipporna och njut av solnedgången! Från hamnen i Caloura anordnar det dykkunniga ägarparet såväl spännande dykutflykter (dykcertifikat erfordras) som gummibåtsturer längs sydkusten.

Om hotellet
Antal rum 80
Avstånd till lokalt centrum 10 km, Vila Franca do Campo
Avstånd till strand 200 m
Bastu Ja
Byggår 2003
Fitnesscenter / Gym Ja
Hiss Ja
Kassafack Mot avgift
Poolhanddukar Ja
WiFi Gratis

Rumstyper:
Luftkonditionerade dubbelrum med minibar, telefon, satellit- TV, wifi, te- samt kaffefaciliteter, safetybox och balkong/terrass med havsutsikt. 2 ordinarie bäddar samt 1-2 extrabäddar för barn.

Tillval:
Enkelrum, halvpension.

Övrigt:
Avstånd till centrum avser staden Vila Franco de Campo. Till byn Agua de Pau är det ca 900 m och till fiskehamnen i Caloura ca 2,3 km.

Karta

Klicka här för att se var hotellet ligger

Dela nuvarande URL via E-mail