Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf
Skidresor

Solar do Conde bungalower

3
Tillbaka

RUM & PRISER

  • Antal resenärer
Avbryt Reser från
Från
 
Avbryt Avresedatum
Välj avresedatum
Genomsnittligt pris per månad
Avbryt Reslängd
Reslängd
Avbryt Resenärer

Hotellinformation

  • Pool
  • Restaurang

Solar do Conde ligger mycket naturskönt beläget i ett stort grönskande parkområde utanför byn Capelas, dryga milen från huvudstaden Ponta Delgada. Här erbjuds ett spännande, naturskönt och lite annorlunda bungalowboende i herrgårdsmiljö på grevens ägor med anor ifrån 1600-talet.

De rymliga och välutrustade bungalowerna har en elegant inredning i rustik stil. Den friska doften av parkens rika växtlighet slår emot besökaren varje morgon terrassdörrarna slås upp. I anslutning till receptionsbyggnaden finns ett trevligt poolområde och Solar do Condes restaurang och bar i 1600-talsstil bjuder på en utsökt miljö för stillsamma kvällar med god mat och dryck. Ner till havet är det bara en kilometer.

I den pittoreska lilla byn Capelas finns ett mindre antal affärer, restauranger och barer. Golfbanan Batalha ligger bara 6 km bort. På Solar do Conde kan det azoriska lugnet och naturens skönhet insupas i en miljö omsluten av varm grönska och aromatisk blomsterprakt.

Om hotellet
Ja
Antal rum 30
Avstånd till busshållplats 100 m
Avstånd till centrum Ponta Delgada 12 km
Avstånd till lokalt centrum Capelas 2 km
Byggår 1985
Havsbad 800 m
Hiss Nej
Poolhanddukar Ja
Renoverat 2012
WiFi Gratis i i allmänna utrymmen
Våningar 1-2

Rumstyper
Välutrustade tvårumsbungalower med sovrum eller sovloft, vardagsrum, pentry, badrum och terrass. Sammanbyggda två och två i ett plan eller i två plan med sovloft i radhuslänga. Telefon, satellit-TV och hårtork. 2 ordinarie bäddar samt 1-2 extrabäddar (bäddsoffor).

Tillval
Bungalow för eget bruk.

Övrigt
Bor du på Solar do Conde bungalower och deltar på en av Solresors arrangerade utflykter är mötesplatsen vid Turismo i huvudstaden Ponta Delgada. Transport till och från mötesplatsen bekostas och ordnas på egen hand. På vissa utflykter finns det möjlighet att bli upphämtad och avsläppt på andra platser. Kontakta reseledaren på plats för att höra om detta är en möjlighet. 


Karta

Klicka här för att se var hotellet ligger

Dela nuvarande URL via E-mail