Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf
Skidresor

Hotel Pedras do Mar Resort & Spa

4
Tillbaka

RUM & PRISER

  • Antal resenärer
Avbryt Reser från
Från
 
Avbryt Avresedatum
Välj avresedatum
Genomsnittligt pris per månad
Avbryt Reslängd
Reslängd
Avbryt Resenärer

Hotellinformation

  • Gratis WiFi
  • Luftkond.
  • Pool
  • Restaurang

Hotel Pedras do Mar Resort & Spa är ett förstaklasshotell med storslagen havsutsikt, gym, spa och dessutom gratis shuttlebuss till Ponta Delgada.

Ett av de senaste tillskotten till ön São Miguels hotellutbud är förstklassiga Hotel Pedras do Mar Resort & Spa, beläget i natursköna omgivningar och med storslagen havsutsikt dryga milen norr om huvudstaden Ponta Delgada. Här får du en hotellvistelse med en imponerande panoramavy över den vilda kusten med Atlantens rullande vågor, utmärkt boendestandard och hotellfaciliteter av hög klass.

Poolområde och aktiviteter
Hotellet har många sköna miljöer – restaurang och bar samt ett av öns bästa poolområden med utomhusterrass och lyxbetonad infinitypool. På hotellet finns även ett spa med bland annat inomhuspool för sköna bad året om, ett välutrustat gym, bastu och möjligheter till flera olika skönhetsbehandlingar*. I anslutning till hotellträdgården ligger en kombinerad tennisbana och fotbollsplan (konstgräs) samt en lekplats.
* Avgift tillkommer för behandlingar.

Aktiviteter utanför hotellet
Rakt nedanför hotellet leder en brant stig ner till havet och de naturliga havspoolerna (inte alltid badbara på grund av vågorna). In till byn Capelas är det bara några kilometer och till huvudstaden Ponta Delgada tar du dig bekvämt fram och tillbaka med taxi eller hotellets shuttlebuss (avgift tillkommer). Shuttlebussens turer anpassas efter hur många gäster som bor på hotellet och bussen avgår inte varje dag. För den som vill spela golf är Hotel Pedras do Mar också ett utmärkt val då Bathalas golfbana ligger alldeles nära.

Rummen
Luftkonditionerade dubbelrum med balkong eller terrass samt familjedubbelrum med terrass. I rummen ingår satellit-tv, minibar, Wi-Fi samt två ordinarie bäddar och en till två extrabäddar.

Om hotellet
Antal rum 125
Avstånd till centrum 12 km, Ponta Delgada
Bar Ja
Bastu Ja
Byggår 2016
Fitnesscenter / Gym Ja
Havsbad 200 m
Hiss Ja
Hårtork Ja
Kaffe- och / eller tekokare Ja
Lekplats Ja
Luftkonditionering Ja
Minibar Mot avgift
Pool Ja
Snack bar Ja
Telefon i rummet Ja
Tennis Ja
Tv i rum / lägenhet Ja
WiFi Gratis
Våningar 3

Rumstyper
Dubbelrum med balkong/terrass
Dubbelrum med balkong/terrass, havsutsikt
Familjedubbelrum med terrass
Familjedubbelrum med terrass, havsutsikt
Dubbelrum för eget bruk finns också.

Mat- och dryckespaket
Halvpension (avgift): Frukostbuffé och middagsmeny ingår. Middagsmenyn har alltid dagens soppa, val mellan kött och fisk, dessert samt måltidsdryck inkluderat.

Övrigt
Bor du på Hotel Pedras do Mar Resort & Spa och deltar på en av Solresors arrangerade utflykter är mötesplatsen vid Turismo i huvudstaden Ponta Delgada. Transport till och från mötesplatsen bekostas och ordnas på egen hand. På vissa utflykter finns det möjlighet att bli upphämtad och avsläppt på andra platser. Kontakta reseledaren på plats för att höra om detta är en möjlighet. 

Karta

Klicka här för att se var hotellet ligger

Dela nuvarande URL via E-mail