Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf
Skidresor
  • Capelas på Azorerna

Capelas

Capelas på Azorerna

Res med charter till den rofyllda byn Capelas på São Miguels nordöstra kust. Njut av ett liv på landet mitt i Azorernas praktfulla natur. Gör utflykter till havsbad, Furnas och tvillingsjöarna eller besök huvudstaden Ponta Delgada. Gillar du att spela golf når du Batalha GC på 15 minuter med bil. Är du ute efter att komma nära den azoriska landsbygden, bo i pittoreska miljöer och upptäcka huvudön São Miguel på egen hand är Capelas perfekt för dig!

Livet på landet

Capelas är en mindre by som ligger cirka 20 minuters bilfärd från Ponta Delgada. Omgiven av gröna, böljande kullar ligger den stillsamma byn vid São Miguels nordöstra kust. Härifrån har du promenadavstånd till Atlantens naturliga havsvattenpooler. Själva byn har ett litet utbud av affärer, livsmedelsbutiker och restauranger. Om du känner för att uppleva ett större utbud av affärer och restauranger kan du enkelt ta dig in till Ponta Delgada.

Läs mer här!

Resmålsfakta

Fakta och väder

Allt du behöver veta om Azorerna innan resan.
Läs mer här »

Utflykter

Läs vårt utflyktsprogram och inspireras inför resan.
Läs mer här »

Spela golf på Azorerna

Kombinera din golfresa med oförglömliga naturupplevelser på Azorerna.
Läs mer här »

Billiga resor till Azorerna

Just nu får du extra boka tidigt-rabatt på utvalda hotell!
Läs mer här »

Karta

Klicka här för att se var hotellet ligger

Om Capelas

Solresor i Capelas

I Capelas kan du bo i lägenheter, bungalows eller på ett fyrstjärnigt hotell. Solar Do Conde erbjuder ett unikt läge i herrgårdsmiljö. Här bor du i vackra bungalower som ligger inbäddade i den blomstrande trädgården. På fyrstjärniga Vale do Navio bor du bekvämt och nära havsbadet. Det moderna hotellet har fina faciliteter som spa, gym och särskilt utmärkande är maten som håller hög klass. Systerhotellet Acorsonho lägenheter är ett trevligt och prisvärt alternativ.


Havsbad i sagolik natur

Runt omkring São Miguel finns flera naturliga havspooler och när du bor i Capelas har du en havspool på gångavstånd. När du vandrar till havspoolen går du längs de vackra klippformationerna och det är omöjligt att inte stanna till vid utsiktsplatserna för att insupa naturens skönhet. Vill du uppleva de varma havsbaden ska du bege dig till klipporna vid Ponta de Ferraria. Havspoolen värms nämligen upp av en underjordisk varm källa och blandat med Atlantens friska vatten nås perfekt badtemperatur. Det är som att bada i en stor havsjacuzzi.


Upplev Azorerna

Solresor har flera alternativ beroende på hur du vill lägga upp din resa. Det bästa sättet att upptäcka Azorerna är att hyra bil. Att köra genom den svindlande, vackra naturen kommer ge dig minnen för livet. Besök den romantiska botaniska trädgården Terra Nostra eller beskåda en av Europas två teplantager. Boka någon av Solresors utflykter, upptäck huvudstaden Ponta Delgada eller bara njut av det lugna bylivet som Capelas erbjuder.


Spela golf på Azorerna

Varför inte kombinera en vistelse på Azorerna med golf? En bilfärd på 15 minuter tar dig till golfbanan Batalha. Det jämna subtropiska klimatet ger ett perfekt golfväder året om och grönare banor än på São Miguel är svåra att finna. Batalha GC erbjuder spel på vulkanisk mark i natursköna omgivningar och en av fördelarna med golf på Azorerna är att det är glest på banan – med andra ord kan du spela i din egen takt.

Välkommen till Capelas!Dela nuvarande URL via E-mail