• Azorerna

Karta

Hotell Azorerna

Azorerna

Res till Azorerna - ett paradis som måste upplevas. Azorerna är en ögrupp om nio magiskt vackra vulkanöar som fram till portugisernas upptäckt 1427 var helt obebodda. Som Europas utpost mitt i Atlanten mellan Lissabon och Nordamerika är Azorerna ett kalejdoskop av landskap och folk, format av sekellånga traditioner och ett liv i jämvikt med naturen. 

Blomsterprakt, valar och delfiner 
Res och utforska den azoriska arkipelagen som är en botanisk smältdegel med sin rika flora. Öarna ligger som havsomslutna trädgårdar mitt i golfströmmens ljumma vatten - ett vatten som delas med kaskelottvalarnas gigantiska gestalter och delfiner i graciös balett. 

Genuin atmosfär 
Någon har sagt: "Att besöka Azorerna är att återupptäcka delar av det ursprungliga paradiset, där människan och naturen tillsammans skapade den eviga skönheten." Azorerna är fortfarande ett oexploaterat resmål som har bevarat sin genuina atmosfär. Hotell och infrastruktur håller mycket god standard, men är bara tillgängligt för ett mindre antal besökare åt gången. 

Huvudön São Miguel 
Du reser till Azorernas huvudö São Miguel som erbjuder både bedårande natur och livlig stadsmiljö. De flesta av våra hotell ligger i den charmiga huvudstaden Ponta Delgada där sevärdheter och historiska gator förenas harmoniskt med hotell, restauranger och butiker. Den nybyggda marinan öppnar famnen för segelbåtar från Europa och Amerika. 

Vandring 
En resa till Azorerna fylls med storslagna naturupplevelser, spännande utflykter såväl till lands som till havs. För att uppleva naturen på nära håll rekommenderar vi vår populära vandringsresa. Under en skön semestervecka gör du fyra vandringar på olika delar av den vackra ön São Miguel.

Golfa på din resa till Azorerna 
På huvudön São Miguel finns två utmärkta golfbanor med 18 respektive 27 hål som erbjuder spel i naturskön och grönskande miljö. Boka Solresors prisvärda greenfeepaket när du bokar din resa till Azorerna så ingår dessutom förbokade starttider. 

Rundresa Azorerna 
Denna resa har vi döpt till Diogo de Silves skatt efter den man som 1427 upptäckte ögruppen mitt ute i Atlanten. Den veckolånga resan tar dig till fyra av Azorernas totalt nio öar: huvudön São Miguel, Faial, São Jorge och Pico. Möjlighet finns att stanna en extra vecka på São Miguel efter själva rundresan. 

Resor till Azorerna

FILTERERA RESULTAT

Resenärer

Kalender

Reslängd

  • 7
  • 14