Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf
Skidresor
  • Seminyak

Seminyak

I Seminyak får du det bästa av Bali på ett och samma ställe. Området är erkänt trendigt och slående vackert - här njuter du av havet, praktfulla solnedgångar, vidsträckta stränder och gröna risfält. Du möts också av exotisk balinesisk kultur med en modern twist och äter på riktigt bra restauranger.

Seminyak ligger på sydvästra delen av Bali, i utkanten av det mera livliga området Kuta. Du som söker semesterlugnet hittar det garanterat här - den långa och breda stranden passar perfekt för sköna promenader och havets vågor inbjuder både till surfing och ett dopp i det blå.

På stranden hittar du också trendiga strandbarer och så kallade roof top bars, något som har gjort Seminyak till en av Balis mest populära "hot spots". Ett tips är avsluta dagen med att slå dig ner på en av barerna och se de sista solstrålarna sänka sig i Indiska oceanen – utan tvekan Seminyaks vackraste skådespel.

Restauranger

Det finns gott om restauranger och mat från hela världen i Seminyak. Prova allt från lokal och traditionell balinesisk mat, till exempel ris och grönsaker, till trendigare rätter på någon av de många moderna restaurangerna. Priserna varierar kraftigt, men det finns något för varje smak och budget. Söder om Seminyak, hittar du också orten Legian, som har ett bra urval av pittoreska lokala restauranger och marknader.

Shopping

Du kan shoppa bra i Seminyak – här hittar du allt från lokala skräddare till butiker med internationellt välkända varumärken. Här finns också trendiga inredningsbutiker, exklusiva spa- och wellnessbutiker samt konst skapad av både lokala och utländska designers.

Vill du shoppa mer är det inte långt till närliggande staden Kuta, som är fullt av liv och rörelse.

Service

Solresor har ingen svensk personal på Bali, men representeras av lokala partners och duktiga engelsktalande lokala guider som kommer att finnas tillgänglig på transfer, välkomstmöten och på plats på hotellen minst två gånger i veckan

Resmålsfakta

Allt du behöver veta

Transfertider, reseledarservice och annan nyttig information.
Läs mer här »

Vädret på Bali

När är det varmast i vattnet? Hur många soltimmar per dag?
Läs mer här »

Om Bali

Böljande risfält, kilometerlånga stränder, vulkaner och vackra kratersjöar är en fröjd för ögat.
Läs mer här »

Karta

Klicka här för att se var hotellet ligger

Hitta din resa

FILTERERA RESULTAT

Resenärer

Kalender

Reslängd

  • 7