Paketresa
Rundresor
Premium
Golf

Karta

Tsilivi

Res med charter till mysiga Tsilivi, ett härligt semesterresmål på Zakynthos ostkust, vackert omgivet av pinjeklädda berg och olivlundar. Här hittar du också en riktigt fin sandstrand.

Badorten Tsilivi, även kallad Planos, ligger på grekiska ön Zakynthos - norr om öns huvudstad på andra sidan kullen Bochali. Tsilivi är en förhållandevis stor ort, men mycket lugn, och utsikten över det Joniska havet är formidabel. Omgivningarna bjuder också på fina vyer med mysiga olivlundar och grönskande fält av vinbuskar. Ortens centrala del ligger i ett kuperat område, och här hittar du även huvudgatan som kantas av souvenirbutiker, restauranger samt en del barer.

Tsilivis strand och vattensporter
I Tsilivi löper en härlig två kilometer lång, barnvänlig sandstrand där du kan testa flera olika typer av vattensporter, trampbåt eller kajak. Om du tar dig längre norrut ersätts den stora Tsilivistranden av små mysiga badvikar och mindre stränder som är väl värda att besöka, exempelvis Ampoula, Pachiammos och Drossia.

I utkanten av Tsilivi ligger en populär vattenpark som garanterat blir en succé hos de yngsta.

Mat och dryck

På en resa till Grekland och Zakynthos är det nästan ett måste att prova den läckra nationalrätten moussaka, bestående av aubergine, grönsaker och köttfärs. Också färska skaldjur hör till de stora kulinariska upplevelserna på ön, likaså den mest kända specialiteten här - kanin i en välsmakande röd sås.

Hotell i Tsilivi
Se alla våra trevliga hotell i Tsilivi på Zakynthos och boka resan idag!

Dela nuvarande URL via E-mail