Paketresa
Rundresor
Premium
Golf

Om solresor

Företaget

Fakta om företaget
Solresor AB startade 1989 och flyttade 2016 sin verksamhet till Danmark samtidigt som namnet ändrades till Primera Travel A/S.

I Primera Travel A/S ingår Solresor i Sverige, Bravo Tours och Sun Tours i Danmark, Matkavekka i Finland, Solia i Norge och Primera Holidays i England.

Researrangör
Primera Travel A/S är vår researrangör. Primera Travel A/S är ett dansk företag med organisationsnummer (CVR) 21 14 81 80. Primera Travel A/S producerar och säljer de resor som marknadsförs under varumärket Solresor.

Paketresor, upplevelser och unika resmål
Vi är en av Sveriges ledande återförsäljare av resor till allt ifrån traditionella resmål runt Medelhavet, till långväga rundresor med reguljärflyg till exotiska destinationer. Företaget erbjuder bekväma resor med hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser på den svenska marknaden.

Som enda svensk återförsäljare erbjuds resor till den portugisiska ögruppen Azorerna och Kalabrien i Italien.

Rundresor
Vårt rundreseprogram utvecklas och utökas ständigt och erbjuds både med charter- och reguljärflyg. Resorna är fyllda med stora upplevelser, lokal närhet och ett stort mått av kultur och historia. Flera rundresor avslutas med en skön sol- och badvistelse. Förtaget erbjuder rundresor till bland annat Vietnam, Kuba, Bali, Italien, Sydafrika, Costa Rica och Indien.

Premiumresor
Solresor Premium - skräddarsydda resor med inkluderade utflykter för dig som tycker om att njuta av livet och önskar ett varierat och innehållsrikt program inom trygga ramar. På dessa gruppresor är alla välkomna - vare sig du reser själv eller i sällskap med andra. Premiumresor erbjuds på flera av våra resmål.

Träningsresor
Sedan 2005 har företaget haft träningsresor. Sedan dess har vi sett ett ständigt ökat intresse för att kombinera semester och träning i ett skönt klimat. Vi erbjuder träningsresor med olika inriktning på flera resmål, både sommar och vinter. Res med familjen, ett syskon, en kompis eller varför inte själv? På våra resor är gemenskapen viktig och en trevlig stämning brukar snabbt infinna sig.

Solresor Golf
Genom Solresor Golf erbjuds prisvärda golfpaket på mycket välskötta banor, bland annat på Azorerna, Madeira, Kanarieöarna, Costa del Sol,  Mallorca, Costa de Almería och Costa de la Luz. 

 

Dela nuvarande URL via E-mail