Om solresor

Företaget

Fakta om företaget
Solresor startades i Sverige år 1989 och flyttade år 2016 sin verksamhet till Danmark. Sedan år 2018 ingår Solresor i den danska koncernen TravelCo Nordic med organisationsnummer (CVR) 21 14 81 80. Koncernen består av flera researrangörer i de nordiska länderna, däribland Bravo Tours och Sun Tours i Danmark, Matkavekka i Finland och Solia i Norge. TravelCo Nordic producerar och säljer även de resor som marknadsförs under varumärket Solresor i Sverige.

Paketresor, upplevelser och unika resmål
Vi är en av Sveriges ledande återförsäljare av resor och erbjuder långväga rundresor till världens alla hörn, 
weekendresor till Europas storstäder, charterresor till våra mest klassiska semesterparadis samt reguljärflyg till exotiska destinationer i öst. Solresor är inriktade på att erbjuda bekväma resor med hög kvalité till konkurrenskraftiga priser på den svenska marknaden.

Som enda svensk återförsäljare erbjuds resor till den portugisiska ögruppen Azorerna och direktflyg till den natursköna och unika kanarieön La Palma. 

Rundresor
Vårt rundreseprogram utvecklas och utökas ständigt och erbjuds både med charter- och reguljärflyg. Resorna är fyllda med stora upplevelser, lokal närhet och ett stort mått av kultur och historia. Flera rundresor avslutas med en skön sol- och badvistelse. Förtaget erbjuder rundresor till bland annat Vietnam, Kuba, Kenya, Costa Rica och Indien.

Premiumresor
Solresors Premiumresor är skräddarsydda resor med inkluderade utflykter för alla dina sinnen. Premiumresorna är perfekta för dig som tycker om att njuta av livet, önskar ett varierat och innehållsrikt program inom trygga ramar och som vill träffa nya bekantskaper. På dessa gruppresor är alla välkomna - vare sig du reser själv eller i sällskap med andra. Premiumresor erbjuds på flera av våra resmål runt om i världen såsom Madeira, Lissabon, Mallorca, Zakynthos och Teneriffa.

Träningsresor
År 2005 började Solresor att arrangera flera träningsresor. Sedan dess har vi sett ett ständigt ökat intresse för att kombinera semester och träning i ett skönt klimat. Vi erbjuder träningsresor med olika inriktning på flera resmål - både sommar och vinter. Res med familjen, ett syskon, en kompis eller varför inte själv? På våra resor är gemenskapen viktig och en trevlig stämning brukar snabbt infinna sig. Välj mellan vandringsresor, yogaresor, cykelresor och mer därtill.

Solresor Golf
Genom Solresor Golf erbjuds prisvärda golfpaket på mycket välskötta banor, bland annat på Azorerna, Madeira, Kanarieöarna, Costa del Sol och Mallorca.

 

Mer om Solresor

Dela nuvarande URL via E-mail