Sportlovsresor

Längtar och drömmer du efter att resa bort under sportlovet? Nu kan drömmen bli verklighet! Här har vi samlat våra bästa erbjudanden på resor i samband med lovet.

Vad sägs om att spendera dagarna på vackra Madeira, njuta av exotiska färggranna frukter i Sydostasien, uppleva Förenade Arabemiraten eller blanda spännande utflykter och sol och bad på Teneriffa?

Möjligheterna är många!

TeneriffaRundresa

Sol, bad och värme

Teneriffa är den största av de sju spanska öar som utgör ögruppen Kanarieöarna. Läget väster om Afrikas kust ger ett härligt klimat året runt. Vulkanen Teide mitt på ön har skapat det spektakulära landskapet. Under resan bor vi antingen på Hotel Bouganville Playa, Hotel Olé Tenerife Tropical eller Hotel Las Dalias. Hotellen ligger på södra delen av ön i Costa Adeje. Vi erbjuder även Hotel Semiramis med ett fantastiskt läge i Puerto de la Cruz. Vi njuter av sol och bad som varvas med gemensamma utflykter.
13 avgångar
15 dagar
4.4
fr. 13 975:-

TeneriffaRundresa

Sol, bad och värme

Arabemiraten runtRundresa

Med Al Ain och Schejk Zayed-moskén

Under denna resa besöker vi fyra av de totalt sju Förenade Arabemiraten och upplever allt från världens högsta byggnad till de gamla guld- och kryddmarknaderna. I huvudstaden Abu Dhabi får vi uppleva det praktfulla presidentpalatset Quasr Al Watan och i Ajman får vi njuta av en heldag med sol och bad. Med besöken i Sharja och staden Al Ain, får vi under denna rundresa även en övergripande inblick i det unga landet.
2 avgångar
10 dagar
4.4
fr. 16 775:-

Arabemiraten runtRundresa

Med Al Ain och Schejk Zayed-moskén

Vietnam och LaosRundresa

med norra Thailand

Upplev sagolika landskap och hitta lugnet i Sydostasien. Besök vackra tempel, njut av underbara solnedgångar och lär dig mer om denna avlägsna del av världen.
2 avgångar
15 dagar
4.7
fr. 25 975:-

Vietnam och LaosRundresa

med norra Thailand

LondonRundresa

Storstadspuls & nöjen i världsklass

Den brittiska huvudstaden London är en av världens mest välbesökta städer. Utbudet av kultur, historia, nöje och shopping är enormt och här finns något som passar alla. Upplev klassiska sevärdheter som Big Ben, Piccadilly Circus, Buckingham Palace, Hyde Park och Westminster Abbey. Under resan gör vi en rad spännande utflykter.
12 avgångar
5 dagar
4.4
fr. 6 875:-

LondonRundresa

Storstadspuls & nöjen i världsklass

KapstadenRundresa

Med vindistrikten och Godahoppsudden

Storslagna Kapstaden brukar kallas "The Mother City" och är Sydafrikas främsta resmål. Belägen vid foten av Taffelberget vid Atlantens stränder är staden lätt att förälska sig i. Under vår resa besöker vi bland annat Godahoppsudden, vindistrikten och ett djurreservat.
7 avgångar
10 dagar
4.6
fr. 20 375:-

KapstadenRundresa

Med vindistrikten och Godahoppsudden