Bryssel Antwerpen

Julmarknad

Följ med på en resa till Belgien, chokladens förlovade land. I Europas huvudstad Bryssel bor vi mitt bland storslagen arkitektur och nära ett av världens vackraste torg. Vi får dessutom uppleva den förtrollande julstämningen som råder under julmarknaden i historiska Antwerpen.

utökaBryssel Antwerpen
info
IngårIngårFlyg t/r · 3 övernattningar i dubbelrum · 3 frukostar · en middag · stadsrundtur Bryssel · utflykt Antwerpen · reseledare
TilläggTilläggEnkelrum från 1 575:-
ValutaValutaEuro

4.5/5

Helhetsomdömen från 21 resenärer.

Läs fler omdömen

full star
full star
full star
full star
half star
Ottosson-Karlsson A
full star
full star
full star
full star
full star

En stor eloge till reseledaren, Daniella var väldigt duktig, mycket rar och omtänksam, väl insatt i Belgiens historia och dagens samhälle. Guidade bra och gav bra tips på sevärdheter m.m. Utmärkt att hon delade ut agenda med alla tider angivna redan på bussen, perfekt att vi fick kartor av henne. Tog noga reda på hur vi skulle ta oss med allmänna kommunikationer till Atomium. Duktig på att hitta i Bryssel. Supertrevlig reseledare! Skulle gärna vilja möta henne på fler resor med Rolfs!

Anonym
full star
full star
full star
full star
full star

Mycket bra guidning. Fick veta mycket, om det genuina i Belgien. Hade varit trevligt att haft en gemensam lunch eller lättare måltid gemensamt för att lära mer om det genuina i matväg. Hade en gemensam middag första , kvällen. Mycket trevligt.