Teneriffa

Sol, bad och värme

Teneriffa är den största av de sju spanska öar som utgör ögruppen Kanarieöarna. Läget väster om Afrikas kust ger ett härligt klimat året runt. Vulkanen Teide mitt på ön har skapat det spektakulära landskapet. Under resan bor vi antingen på Hotel Bouganville Playa, Hotel Olé Tenerife Tropical eller Hotel Las Dalias. Hotellen ligger på södra delen av ön i Costa Adeje. Vi erbjuder även Hotel Semiramis med ett fantastiskt läge i Puerto de la Cruz. Vi njuter av sol och bad som varvas med gemensamma utflykter.

utökaTeneriffa
info
IngårIngårFlyg t/r · transfer · 14 övernattningar i dubbelrum · 14 frukostar · 14 middagar · reseledare
TilläggTilläggEnkelrum från 4 875:- · tillvalsutflykter · all inclusive på Hotel Olé Tenerife Tropical från 2 295:- · all inclusive på Hotel Iberostar Bouganville Playa från 3 395:-
ValutaValutaEuro
SpecielltSpecielltVid sen ankomst ersätts middag mot lunch dagen efter · På avresan 22/12 ingår nyårsmiddag på Bouganville Playa, Las Dalias och Olé Tropical.

4.4/5

Helhetsomdömen från 1267 resenärer.

Läs fler omdömen

full star
full star
full star
full star
half star
Anonym
full star
full star
full star
full star
full star

Underhållningen och aktiviteterna var mycket bra.

Johansson L
full star
full star
full star
full star
full star

Som vanligt, en toppenresa! Ingrid är en pärla, alltid tillgänglig och positiv! Den extra utflykten till pyramiderna som hon ordnade förtjänar att tas in i ordinarie utflyktsprogram, kanske kombinerat med ett besök i Santa Cruz! Hotellet har underbara personal, så positiva och måna om gästerna gör att man gärna återvänder! Carlos i restaurangen ser verkligen varje gäst, rätt vin framställt när man kommer till bordet, ett glas Cava sista kvällen, vi fick frågan om inte vi hade varit här förra året också... Ett sådant minne skulle man ha!