Skidor Dolomiterna

Åk skidor i italienska alperna

Vi har för tillfället inga öppna avgångar på denna resa.

Italienska alperna är avkopplande, utmanande, vackra och soliga på samma gång. På denna resa till Dolomiterna kan du uppleva underbar skidåkning och samtidigt njuta av italiensk mat och dryck, en oslagbar kombination. Följ med på en omväxlande resa med träning, trivsel och fantastiska naturupplevelser.

utökaSkidor Dolomiterna
info
IngårIngårFlyg t/r · 7 övernattningar i dubbelrum · 7 frukostar · 7 middagar · flygtransfers · reseledare
TilläggTilläggEnkelrum från 1 595:- · Liftkort alpin 6 dagar fr. 3 525:- · Längdskidkort 6 dagar fr. 525:- · skidfrakt fr. 0:- i mån av plats (välj som tillval om du vill ha med egen utrustning) · hyra av utrustning sker på plats
ValutaValutaEuro

4.7/5

Helhetsomdömen från 6 resenärer.

Läs fler omdömen

full star
full star
full star
full star
half star
And B
full star
full star
full star
full star
full star

Väldigt uppskattat att ni börjat med skidresor. Det finns fantastiska möjligheter i Dolomiterna och de lokala transporterna fungerar fantastiskt bra.. Cecilia är fantastisk. Engagerad, positiv o bra på alla sätt!

Carlberg L
full star
full star
full star
full star
full star

Trevligt att ni har börjat med skidresor i ert program. Hotel Pustertalerhof får högsta betyg , snyggt med god mat och härligt spa. Familjärt med en mycket välkomnande stämning och väldigt hjälpsam och serviceinriktad personal. Tåg och buss till backarna fungerade enkelt och smidigt, hotellet ordnade uppskattade skidutflykter. Cecilia- reseledaren åker jag gärna med igen, vänlig, glad och proffsig.