Amerikanska Södern

New Orleans, Memphis och Nashville

Vi har för tillfället inga öppna avgångar på denna resa.

Vår innehållsrika rundresa i den amerikanska södern inleds i Atlanta och går vidare till New Orleans i Louisiana. I The Big Easy upplever vi den kreolska kulturen, jazzen och Mississippideltat. I Memphis byts jazzen mot rock'n'roll och vi besöker bland annat Graceland. I Nashville upplever vi countrymusikens huvudstad där Jill Johnson spelade in Jills veranda.

utökaAmerikanska Södern
info
IngårIngårFlyg t/r · 11 övernattningar i dubbelrum · 11 frukostar · 3 middagar · utflykter enligt program · reseledare
TilläggTilläggEnkelrum från 9 895:- · dricks till chaufförer och lokala guider tillkommer (räkna med 3-4 dollar per resenär och dag)
ValutaValutaAmerikanska dollar

4.5/5

Helhetsomdömen från 112 resenärer.

Läs fler omdömen

full star
full star
full star
full star
half star
Lundahl A
full star
full star
full star
full star
full star

Mycket kompetent reseledare. Kunnig och påläst. Tydligt ledarskap, stort lugn, humor och charm vilket gjorde att han höll ihop en hel busslast. Historiska bakgrunder under resan var intressant och spännande. En stor eloge till vår chaufför Gary som lugnt och säkert tog oss till våra resmål. Så håll hårt i dessa grabbar så kommer ni att få många nöjda och glada resenärer i framtiden.

Wahlström
full star
full star
full star
full star
full star

Daniel ska ha ett stort tack, igen. Resan var mycket bra. Kustorten Biloxi med Jefferson Davids hem och museum var lärorikt. Trevlig båttur i träsket. Musikhistoriens tillbakablickar var kul och bra. Bra buss med a/c, wifi, laddare och toalett. Även plus till vår chaufför Gary.