Italien mat & vin

Kultur och gastronomi i Emilia-Romagna

Vi har för tillfället inga öppna avgångar på denna resa.

Den italienska regionen Emilia-Romagna är känd för sin matkultur. Under vår resa utforskar vi främst den östra delen Romagnas kustorter men besöker även den västra delen Emilia. Vi provar bland annat fossaost i Sogliano al Rubicone, balsamvinäger i Modena och vin i Fratte Rosa. Vi gör också intressanta guidade turer och får lite tid för avkoppling.

utökaItalien mat & vin
info
IngårIngårFlyg t/r · 7 övernattningar i dubbelrum · 7 frukostar · 4 luncher · 7 middagar · utflykter enligt program · reseledare
TilläggTilläggEnkelrum från 1 375:- · tillvalsutflykt
ValutaValutaEuro
SpecielltSpecielltPå avresan 18/10 bor vi på Hotel Londra. Programmet kan komma att utföras i annan ordning på grund av varierande öppettider.

4/5

Helhetsomdömen från 353 resenärer.

Läs fler omdömen

full star
full star
full star
full star
empty star
Magnusson J
full star
full star
full star
full star
empty star

Trevlig resa med gott sällskap. Inkl guide o bra chaufför.

Anonym
full star
full star
full star
full star
empty star

Maten på hotellet var verkligen bra! Trevlig personal där. Trevliga vinprovningar!